Mahkumlardan tiyatro gösterisi

''Hayatımı İstiyorum'' Silifke M Tipi Kapalı Cezaevinde sahnelendi

Mahkumlardan tiyatro gösterisi

Silifke M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu müdürlüğünün daveti üzerine duvarsız sanat tiyatrosu

''Hayatımı İstiyorum'' oyunu hükümlü ve tutuklularla oynandı.

Madde bağımlılığı üzerine bir sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan ''Hayatımı İstiyorum'' Arda isminde bir çocuğun nasıl bağımlı haline geldiğini, bunun sosyal temellerini ve sonuçlarını gösteriyor.

Silifke M Tipi Kapalı Cezaevi hükümlü ve tutuklular tarafından beğenilen ''Hayatımı İstiyorum'' tiyatro oyunu , bunun yanı sıra Taşucu AKM de üniversite öğrencileri ve Taşucu halkı için sahnelendi.

Duvarsız Sanat Tiyatrosu Sanat yönetmeni Ahmet Gedik konu ile ilgili şunları söyledi: ’’Oyunumuzu cezaevinde sergilemenin ayrı bir anlamı oldu bizim için. İzleyicilerimizin ilgisi bizleri çok mutlu etti. Hayatımızda hiçbir zaman kötülüğü taşımamız gerektiğini ve iyiliğin daima olması gerektiğini vurguladık. Bizleri misafir eden Cezaevi Müdürü Abdullah Yalçın ve Ceza evi Savcısı Fatih Kocaman ve 2.müdür Mustafa Yeşilyurt olmak üzere tüm personel ve hükümlü ve tutuklulara teşekkür ederiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36