Mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

Mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

Mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

 

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE

MERSİN’in Silifke ilçesine bağlık yüksek kesimdeki mahallelerde etkili olan sağanak yağışta öğrenci servisinde mahsur kalan 5 öğrenci ve 1 şoför ekipler tarafından kurtarıldı.

Mersin’de beklenen yağış Silifke İlçesinin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Sabah saatlerinde sağanak halde başlayan yağmur yeryer sel ve taşına neden oldu. Grup yolları, menfezler ile küçük köprülerde yaşanan taşkın nedeni ile ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Keşlitürkmenli Mahallesi’nde taşımalı sistemle okula giden 5 öğrenci ile bir şoför minibüste mahsur kalmasına neden oldu.

Sürücüsünün yardım istemesi üzerine mahalleye gelen jandarma ve Büyükşehir Belediyesi Silifke İtfaiye Gruplar Amirliği ekipleri olaya müdahale ederek araç ve öğrencileri bulunduğu yerden kurtardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36