Meski Alo 185 Hattı İle 7/24 Kesintisiz Hizmet Veriyor

Meski Alo 185 Hattı İle 7/24 Kesintisiz Hizmet Veriyor

Meski Alo 185 Hattı İle 7/24 Kesintisiz Hizmet Veriyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların su ve kanalizasyon alanında karşılaştığı problemlerde bildirimde bulunduğu Alo 185 Çağrı merkezi sorunları çözüme kavuşturuyor.

 MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların su arıza, kanalizasyon arıza, kaçak su ihbarı, su kirliliği vb. yetki alanında olan işlerle ilgili bildirimlerini yapabildiği Alo 185 hattının 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam ettiği belirtildi.

 Mersin’nin bütün ilçelerinde vatandaşların su veya kanalizasyon ile ilgili bir sorunu olduğunda 7/24 hizmet veren 185’i tuşlayarak, Tüm Türkiye’den ise 444 8 185’i tuşlayarak MESKİ’yi arayabileceklerini kaydeden MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, “Alo 185 hattını arayan vatandaşlarımıza takip numarası verilmekte, bu takip numarasıyla başvurularını MESKİ’nin web sitesi ve Alo 185 arayarak takibini yapabilmektedirler. Alo 185 hattının faaliyete geçtiği 12 Ağustos 2015 tarihinden bugüne kadar 85 bin 838 vatandaşımızın şikâyeti değerlendirilerek sorunları çözüme kavuşturulmuştur ” diye konuştu.

 Alo 185 hattı işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Müdür Aybak “ Vatandaşlarımıza en iyi hizmet verebilmek için teknolojik yatırmalara hız verdik. Alo 185’de 7/24 çalışan personellerimiz; vatandaşlarımızın su ve kanalizasyon ile ilgili bildirim, talep ve şikâyet ihbarlarını kayıt altına almakta olup anında ekiplerimizin tablet bilgisayarlarına iletilerek vatandaşlarımızın sorunu kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır. Vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak, abonelerin bekleme süresini en aza indirerek şikâyetlerle ilgili geri bildirimde bulunmaktayız. Alo 185’in kullanımı yaygınlaştıkça vatandaşlarımızın sorunu daha kısa sürede giderilecek ve vatandaş memnuniyeti en üst seviyeye çıkacaktır “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36