Meslek Adamları Birliği Derneği (MAB) 15. yılını coşkuyla kutladı

Meslek Adamları Birliği Derneği (MAB) 15. yılını coşkuyla kutladı

Meslek Adamları Birliği Derneği (MAB) 15. yılını coşkuyla kutladı

 

Mersin Ramada Otelde 15. yıl etkinliğinde iş dünyasını bir araya getiren Meslek Adamları Birliği Derneği (MAB), eski üyelerine plaket verirken, yeni üyelerine hoş geldin rozeti taktı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Geceye Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, MAB Yönetim kurulu Başkanı Nihat  Kadıoğlu ve yönetim  kurulu üyeleri, MAB Mersin ve Erdemli üyeleri, MAB Silifke Temsilcisi Atike Ceylan ve Silifke Üyeleri, bazı dernek üyeleri, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gece 15 yıl boyunca emeği geçenlere plaket töreni ile başladı. Ardından Yeni katılan üyelere de katılım rozeti takıldı.  Mersin Bölgesinde kendi dalında tek engelli sporcu İmdat Çetin’ere  katıldığı Türkiye para-tekvandosunda Türkiye üçüncüsü olup,  Türk Milli Takımı adına Dünya şampiyonasına katılmayı hak kazandığı ve bu gururu Mersinlilere yaşattığı için özel plaket verildi. Spora olduğu kadar sanata da önem veren MAB, Mersin Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu, ödüllü yönetmen, oyun yazarı ve oyuncu Ümmiye Koçak’a ’onur ödülü’ verdi.

Ödül törenini ardından günü anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapan  MAB Yönetim kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu ; “Meslek adamı  devletini sever, çevresini, korur, tüm insanlara saygılı olur. İşini sever işini doğru yapar, topluma hizmet eder bu misyonu üstlenen derneğimiz, tam 15 yıldır bu taviz vermeden görevini yerine getiriyor ve her geçen gün

Mersin Meslek Adamları Birliği çıtayı yükselterek, adım, adım hedefine ulaşıyor” dedi.

Başkan Kadıoğlu konuşmasına şu sözlerle devam etti: “ Mersin her alanda önemli gelişmeler kaydediyor, turizm ve kültürden tarıma kadar tüm sektörlerde ve kamu yatırımlarının yanında özel sektörün de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini görüyoruz. Bütün başarıların iş birliği ve paydaşlık anlayışı sonucu ortaya çıktığını görüyoruz.  (MAB) ailesinde tüm konulara bu anlayışla yaklaşıyor ve böylece sorunları daha kolay çözebiliyoruz. Bir arada hareket ederek gidebiliyoruz ve günden güne büyümemiz her konuda birlikte hareket etmenin gücünün ispatıdır. Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmak için çalışıyoruz’ .

 Konuşmanın ardından Silifke Halk Oyunları Ekibi Silifke Yöresine ait oyunlarını sergilediler. Gece canlı müzik eşliğinde devam etti.  Birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapılan gece geç saatlere kadar sürdü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36