Nogay, gazetecilerin gününü kutladı

Nogay, gazetecilerin gününü kutladı

Nogay, gazetecilerin gününü kutladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak basın çalışanlarının halkın haber alma hakkını sağladığını ve  toplumun, genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarma adına önemli bir görevi üstlendiklerini hatırlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptığı açıklamada, “Toplumun vicdanı olan gazetecilerimiz aynı zamanda her bir vatandaşımızın gözü ve kulağıdır. Güçlü ve demokratik bir toplumda gazetecilerin görevlerini özgür bir şekilde yerine getirmeleri kamu yararı için toplumsal bir gerekliliktir.Milli Birlik ve Beraberliğimizin, demokrasimizin güçlenmesinde Basınımızın ve çalışan gazetecilerimizin çok büyük katkıları vardır. Ülkemiz ve ilçemizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal kültürel ve ekonomik anlamda önemli katkılar sağlayan basınımızın ve fedakâr basın emekçilerimizin özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonrada aynı duyarlıkta basın yayın ilkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi konusunda gösterdikleri çabalarla, ilçemizin ve ülkemizin gelişimine büyük destekler sağlayan aydınlatıcı, doğru yol gösterici, düşünce ve haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasimizin vazgeçilmez savunucusu olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal vazifeyi icra eden bütün basın mensuplarımıza ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36