ÖĞRENCİLER BERDAN İÇMESUYU ARITMA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

ÖĞRENCİLER BERDAN İÇMESUYU ARITMA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

ÖĞRENCİLER  BERDAN İÇMESUYU ARITMA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

 

Tarsus Özel Anadolu Lisesi öğrencileri Mersin Büyükşehir Belediyesi  Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün  Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisini yerinde gezerek incelediler.

Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisi Yetkilileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler, Mersin’in ve Tarsus’un içmesuyu ihtiyacını karşılayan, Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni yerinde gördüler.  Mersin’de kullanılan içme suyunun arıtma aşamalarını, su temini açısından tesisin yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler aldılar.

MESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, aynı zamanda öğrencilere su tasarrufu ile ilgili bilgiler de verdiler. Tarsus Özel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrenciler, böyle bir tesisi gezmelerinde kendilerine imkan sağlayan MESKİ’ye  teşekkür ederek, Mersin’e temiz içmesuyu hizmetini kazandıran tüm yetkililere teşekkür ettiler.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36