Öğretmenler, Öğretmenler Gününde Evlendi

Öğretmenler, Öğretmenler Gününde Evlendi

Öğretmenler, Öğretmenler Gününde Evlendi

Silifke’de iki genç öğretmen mutluluklarını 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde taçlandırdı. Gençlerin nikahını Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok kıydı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü özel bir mutlulukla kutlayan Öğretmen Tuğçe ve Musa Çetin çifti 24 Kasım’da mutluluğa “Evet” diyerek öğretmenler gününde evlendiler. Silifke Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren genç öğretmenler Tuğçe ve Musa Çetin çiftini tebrik ederek mutluluklar dileyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, evlenme cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Nikahta konuşan Başkan Altunok, “Öğretmen doğan güneş gibidir. Etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Sizlerde gelecek nesillerin aydınlık yolu olacaksınız. Gününüz kutlu olsun. Böylesine anlamlı ve güzel bir günde mutluluğa da ilk adımı atmanız bizleri sevindirmiştir. Sizleri tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Eğitim camiamızın değerli birer neferi olarak sizleri yetiştiren, topluma kazandıran ve bugünlere gelmenizde büyük emekleri olan değerli aile büyüklerine de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79