Pes artık: Ormanda çadır kurarak tombala oynadılar

Pes artık: Ormanda çadır kurarak tombala oynadılar

Pes artık: Ormanda çadır kurarak tombala oynadılar

 

 

HABER: Atike CEYLAN KAÇAR

 

MERSİN’in Silifke ilçesinde ormanlık alanda kurulan çadır içerisinde tombala oynayan 15 kişiye 18 bin 375 lira para cezası kesildi.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kırobası Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri Ören Mahallesi Kozağaç mevkiinde ormanlık alan içerisine 1 kişinin çadır kurarak tombala çekmek sureti ile kumar oynattığına yönelik ihbarın üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından ormanlık alan içerisinde yapılan aramada kumar oynan çadır tespit edildi. Silifke Cumhuriyet Savcılığından alınan arama ve el koyma kararının ardından çadırda yapılan aramada sonucunda, 15 kişi tombala çekmek sureti ile kumar oynar iken suçüstü yakalandı. Şahıslara Kabahatler Kanunu gereğince toplam 18 bin 375 lira idari yaptırım cezası uygulandı. Arama esnasında kumar oynamada kullanılan 99 adet tombala pulu, 24 adet tombala kartı, 1 adet jeneratör ele geçirildi.

Kumar oynanması için ormanlık alan içerisinde çadır kurarak tombala çektiren ve hakkında ‘kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak’ suçundan adli işlem başlatılan 1 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36