Ruslar ve çevreciler sahil temizliği yaptı

Ruslar ve çevreciler sahil temizliği yaptı

Ruslar ve çevreciler sahil temizliği yaptı

 

Silifke Belediyesi ve Taşucu Rus Kültürünü Tanıtma Derneği işbirliğiyle Taşucu ve Kum Mahallesi sahillerinde temizlik çalışması yapıldı. Çevre hassasiyeti ve temizlik konusunda farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlik yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini gördü.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

RUSLAR, ‘TAŞUCU VE KUM MAHALLESİ SAHİLİ ÇOK GÜZEL’

 

Temizlik çalışmasına katılan Rus Kültürünü Tanıtma Derneği üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan ile birlikte sahil temizliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ‘Taşucu, Kum Mahallesi ve Silifke gerçekten yaşanılacak bir yer. Doğayla iç içe ve denizi, kumsalı ve sahili ile eşsiz bir güzelliğe sahip. Hepimiz bir olup buraları korumalı ve değerini anlamalıyız. Temizlik çalışması için çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

 

BAŞKAN AKTAN, ‘ÖRNEK VE GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU’

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Göreve başlar başlamaz, 'Her şeyi halkımızla birlikte yapacağız, halkımızla iç içe olacağız' demiştik. Şimdi de bunu gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte çevreye duyarlı olacağız. Yaz sezonu öncesi Taşucu ve Kum Mahallesi sahillerimizde vatandaşlarımız, çalışanlarımız ve Rus Kültürünü Tanıtma Derneğinin birbirinden değerli üyeleriyle birlikte bir temizlik yaptık. Sahilimizde yaptığımız bu temizlik kampanyası diliyoruz ki tüm sahillerimizde gerçekleştirilsin. Çevrecilerimizle, doğaseverlerimizle ve vatandaşlarımızla el ele vererek sahillerimizi, doğamızı, ormanlarımızı ve çevremizi koruyalım ve temiz tutalım.

Bundan sonra halkımızın, her yaş grubundan Silifkelilerin çevreye duyarlı olmasını istiyoruz. Biz de belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde temizlik ve aydınlatma gibi konularda yardımcı olacağız.

Örnek ve güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Emeği geçen ve katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36