Serdar Soydan’dan Silifke Belediyesine ziyaret

Serdar Soydan’dan Silifke Belediyesine ziyaret

Serdar Soydan’dan Silifke Belediyesine ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi 13. olağan büyük kurultayında merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilen Serdar Soydan, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Kendisini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdar Soydan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Altunok, Soydan’ın Mersin için önemli bir isim olduğuna işaret ederek yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi. Silifke Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı konuşmada, “Partimiz Milliyetçi Hareket Partisi 13. olağan büyük kurultayında merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilen Serdar Soydan beye yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisi Mersin’imiz için önemli bir isimdir. Bugüne kadar olduğu gibi Mersin merkez ve ilçelerinde halkımız ve ülkemiz menfaatine çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan’da konuşmasında, Silifke Belediyesinin çalışmalarını ve hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğini belirterek, çalışmaları yürüten Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ettiğini açıkladı. Soydan ayrıca MHP’nin Mersin bölgesinde gelecek dönemde yürüteceği çalışmalar hakkında da Başkanvekili Altunok’la bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79