Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, huzurevini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, huzurevini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, huzurevini ziyaret etti

 Altunok, “Sizler bizim için kıymetlisiniz”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla bir araya geldi.Her fırsatta huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla beraber olacaklarını belirten Başkanvekili Altunok, “Arzunuz isteğiniz neyse siz söyleyin biz yerine getirelim. Sizler bizim kıymetlimizsiniz” dedi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın, Özel Kalem Müdürü Bayram Ali Yılmaz ve Garaj Amiri Ali Aktan’la birlikte Silifke Huzurevine giden Başkanvekili Sadık Altunok burada Huzurevi Müdürü Fırat Coşar tarafından karşılandı. Huzurevi çevresinde belediye tarafından yapılması gereken düzenlemeler ve çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Altunok, daha sonra huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Altunok, onların sorun ve isteklerini dinleyerek kendilerine ikram edilen Silifke’nin meşhur yiyeceği batırığı da birlikte yediler.

Yaşlılarla ve Huzurevi Müdürü Fırat Coşar’la birlikte yaşlıların sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, “Sizler toplumumuzun temel yapı taşısınız. Bu günler sizlerin çabalarıyla inşa edildi. Ve bizlerden istediğiniz her ne varsa yerine getirilmesini sağlayacağız. Belediye olarak üzerimize düşen her alanda yaşlılarımızın gerek sosyal hayatı ve gerekse konaklamaları ile ilgili her konularda biz varız. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan sosyal devlet anlayışını yerel yönetimlerde de en iyi şekilde icra etme gayreti içerisindeyiz. Değerli büyüklerimizin birer evladı olarak onların her ihtiyacında yanındayız, onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36