‘Silifke’yi Doktorumuza Emanet Ediyoruz’ kutlaması

‘Silifke’yi Doktorumuza Emanet Ediyoruz’ kutlaması

‘Silifke’yi Doktorumuza Emanet Ediyoruz’ kutlaması

 

CHP Silifke Gençlik Kolları, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’a sürpriz bir kutlama yaptı.

Gazi Mahallesi seçim ofisi açılışında Silifke Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’un 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan CHP’li gençler, üzerinde ‘Silifke’yi Doktorumuza Emanet Ediyoruz. Tıp Bayramınız Kutlu Olsun’ yazılı pastayı Başkan Mustafa Turgut’a üfletti.

Yoğun temposunun arasında hazırlanan organizasyonu memnuniyetle karşılayan Doktor Başkan Turgut, ‘Genç arkadaşlarımıza böylesi güzel bir akşamda hazırlamış oldukları sürpriz kutlama için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yerel seçimler dolayısıyla yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah Mart’ın sonunda da böylesi güzel kutlamaları hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Tıp Bayramı dolayısıyla şahsımı hatırlayan, günümü kutlayan ve bu organizasyonda emeği geçen gençlerimize çok teşekkür ediyorum.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36