TOROSLAR ZABITASI, 1 TON KAÇAK KESİLMİŞ TAVUK ELE GEÇİRDİ

TOROSLAR ZABITASI, 1 TON KAÇAK KESİLMİŞ TAVUK ELE GEÇİRDİ

TOROSLAR ZABITASI, 1 TON KAÇAK KESİLMİŞ TAVUK ELE GEÇİRDİ

 

 Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaçak usullerle piyasaya sürülmek üzere hazırlanan tarihi geçmiş yaklaşık 1 ton tavuk eti ele geçirdi.

Ekipler, gece 23.00’de belediyeye gelen ihbar neticesinde Mevlana Mahallesi’nde bulunan soğuk hava deposuna baskın düzenledi.

 Suriye uyruklu A.M tarafından merdiven altı kesim neticesinde soğuk hava deposuna nakli yapılan ve piyasaya sürülmek üzere bekletilen 1 ton kaçak tavuk etine, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu.

Hijyen ve sağlık şartlarını taşımaması nedeniyle Suriyeli hakkında tutanak tutularak, yasal işlem başlatılırken, iş yeri de mühürlenerek kapatıldı.

Konuyla ilgili açıklamaya yapan Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, halkın huzur ve sağlığını bozan hiçbir faaliyete bugüne kadar izin vermediklerini ve bundan sonra da vermeyeceklerini ifade etti.

“Sağlık önceliğimizdir” diyen Başkan Tuna, üretim ve imalattan satış ve tüketime kadar halkın sağlığını tehdit edecek her türlü faaliyetin takipçisi olduklarını belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36