Ulu Resort Hotel ”Güvenli Turizm Sertifikasını alarak sezonu açtı

Ulu Resort Hotel ”Güvenli Turizm Sertifikasını alarak sezonu açtı

Ulu Resort Hotel ”Güvenli Turizm Sertifikasını alarak sezonu açtı

 Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı, İçişleri ile Dışişleri bakanlıklarının katkıları ve tüm sektör paydaşlarının iş birliğiyle başlatılan Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı'na dahil olan otellere Mersin’in Gülnar İlçesi Yanışlı Koyunda hizmet veren Ulu Resort Hotel  ”Güvenli Turizm Sertifikası”yla sezonu açtı.

 







 
HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Corona virüs kapsamında hayata geçirilen Sağlıklı Turizm Belgelendirme programı ile Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanarak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hizmette  öncelik müşteri memnuniyeti misyonuyla turizm sektöründe tercih edilen Ulu Resort Hotel, Mersin bölgesinin en büyük ve en iyi konumuyla da gelen yerli ve yabancı misafirlerine unutulmaz ve eşsiz bir tatil imkanı sunuyor.

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklamada bulunan Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu, Güvenli Turizm Sertifikası’nı aldıkları söyleyerek Türk turizmine yıllardan bu yana hizmet verdiklerini belirtti

Yönetim Kurulu Başkanı Ulu, “Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan, dünyada da ilk örneklerden biri olan ‘Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı’ kapsamında Ulu Resort Hotel'de Sağlıklı Turizm Belgesini uluslararası onaylı bir belgelendirme kuruluşu olan BureauVeritas tarafından başarı ile almıştır. Ayrıca aylık olarak  rutin denetimleri ile bağımsız denetçiler tarafından denetlenmektedir.  Mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü işimizi hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. Güleryüzlü ve eğitimli kadromuzla bölge turizmine ve bölge halkına istihdam sağlayarak kalkınmalarında büyük rol oynuyoruz. Bölgeye getirdiğimiz hareketlilikle bölgenin gelişimine ve tanıtımını sağlayarak  Türk turizmine ve ekonomisine katkı bulunmanın da ayrıca haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

“SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN DEĞERLİ,  SİZ MİSAFİRLERİMİZ İSE BİZLER İÇİN DEĞERLİSİNİZ”

Covid-19 (Koronavirüs) dünyada salgın haline dönüştüğü ilk günden itibaren, Dünya Sağlık Örgütü ve ilgili kamu otoritelerini yakından izliyor, belirlenen yönergeleri takip ediyoruz. Bakanlığın yayınladığı tedbirlere harfi harfine uyduklarının altını çizen Ulu, “Güvenlik ve sağlığınız için alınan tedbirleri arttırdık. Ayrıca tüm çalışanlarımıza Entegre Kalite Yönetim Sistemleri bilinci ile çalışması için gerekli hijyen,kalite ve Corona Virüs eğitimleri verilmektedir. Eğitim sorumlularımız, tüm çalışanlarımızı sürekli ve güncel eğitimlerle bilgilendirmekte ve sürece adapte olmalarını sağlamaktadır. Tesislerimizde temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri sizlerin ve biz Ulu Hotel çalışanlarının sağlığını riske atmayacak şekilde maksimum titizlikle yürütülmektedir. Tüm hijyen süreçlerimizde olduğu gibi pandemi sürecinde de temizlik ve hijyen talimatlarındaki güncellemeleri takip ederek çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Ayrıca, tesis genelinde her alanda sosyal mesafe kuralları uygulanmakta, çalışanlarımızın ve misafirlerimizin kullanım alanlarının temizlik ve hijyenini en üst seviyede gerçekleştirilmekteyiz. Turizm sezonunu yaptığımız çalışmalarla yüksek kaliteli ve eğitimli kadromuzla hizmete açtık. Bu sezondan umutluyuz.

OTELİMİZDE MAKSİMUM GÜVENLİK MİNİMUM RİSKLİ TATİL KEYFİ SİZİ BEKLİYOR

Ulu,  yeni dönem için gelecek misafir, personel ve iştirak sağlanan firmaların görevlilerinin otele girdiği andan çıkışına kadarki tüm süreçte herkesin sağlığını maksimum düzeyde korumak, riskleri de minimum düzeye indirecek önlemleri aldıklarını , Misafirlerine  gönül rahatlığıyla otelimizde konaklayabilme imkanı  sağladıklarını ,kafalarındaki tüm soru işaretlerinin  deneyimli ekibimizle birlikte aldığımız önlemlerle giderileceğini söyledi.

50 dönüm arazi üzerine bulunan Mersin’de tek tesis olduklarını açıklayan İlhan Ulu, ziyaretçilere eşsiz bir tatil yapma imkanı sunduklarının altını çizdi.

 Mersin Antalya yolu üzerinde Yanışlı Turizm  bölgesinde denize sıfır konumda bulunduklarını belirten Ulu, 900 yatak kapasitesiyle Türk turizmine hizmet verdiklerini kaydetti.

Ulu, “Açık, ve kapalı alanlarıyla Ana Restaurant, AquaA'laCarteRestaurantı, havuz başından ayrılmak istemeyen misafirlerimiz için AquaSnack Restaurant, usta şeflerimizin misafirlerimiz için hazırladığı pasta, kek, tatlıları sundukları Lobby pastanesi, Aquaparkta çocuklarımızın vazgeçilmezi dondurma, plajımızda Yöresel lezzetin adresi olan Gözleme Evi, soğuk ve sıcak içeceklerin Self servis olarak sunulduğu Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar; sahillerimizde barlarımız; canlı müzik alanında  Bar; Spa Merkezinde Vitamin Bar ve gece eğlencenin son durağı Disco Bar konuklarımızın hizmetinde yer alıyor. Ayrıca gün boyunca devam eden animasyonlar, akşam Yemeği sonrası çocuklarımıza Mini Disco hizmeti sunarak biz büyüklere ise canlı müzik eğlence ,Karaoke Show özel dans ve Akrobasi gösterileri yapıyoruz. Ulu Resort Hotel olarak misafirlerimizle  birlikte farklı deneyimler yaşayacağımız, sağlıklı ve güzel günleri büyük bir  heyecanla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İş toplantıları, kongre ,seminer,ürün lansmanları  ve sosyal organizasyonlara bölgenin ulaşılabilir lokasyonunda bulunan Hotelimiz zamanınızı verimli kullabileceğiniz, güvenle tercih edebileceğiniz  yüksek kapasiteli toplantı ve seminer salonlarıyla özel olanaklar sağlıyor. Çocuklu bir aileyseniz veya Aquapark  tutkunuysanız eğlenceli ve adrenalin dozu yüksek anlar yaşayabileceğiniz su kaydıraklarımızı mutlaka denemelisiniz. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36