Ünal Ünüvar Spor Tesislerinin eksiklikleri tamamlandı

Ünal Ünüvar Spor Tesislerinin eksiklikleri tamamlandı

Ünal Ünüvar Spor Tesislerinin eksiklikleri tamamlandı


Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Becili mevkiinde bulunan ve Silifke Belediyespora tahsis edilen Ünal Ünüvar Spor Tesislerinin eksikliklerinin tamamlandığını belirtti.

 Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde alt yapı futbolcuları ve Belediyespor futbolcularının çalışmalar yaptığını açıklayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için ne kadar çalışsak azdır. Spor Tesislerimizi gerekli bakımlarını yaparak, eksikliklerini tamamladık.

İmkânlarımız ölçüsünde takımımızın ve burada her yaş grubundan futbol oynayan çocuklarımızın yanındayız’ dedi.

Tesislerde bulunan saha çitleri, kaldırım döşeme, merdivenler, oturma yerlerinin ve tesis binasının bakım işlerinin başarılı bir şekilde yapıldığını açıklamalarına ekleyen Başkanvekili Altunok, ‘Burada asıl amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize sporu sevdirmek, Silifke’nin ismini başarıları ve transferleriyle tüm dünyaya duyurmaktır. Ünal Ünüvar Spor Tesisleri, gerçekten futbolcularımız ve alt yapı oyuncularımızı için güzel bir çalışma alanı oldu. Takımımızı ve futbolcularımızı burada en iyi şekilde ağırlıyor, çalışmalarını nezih ve temiz bir ortamda yapmalarını sağlıyoruz.

Çalışmalarımızda bizlere destek olan Kulüp başkanımıza, teknik kadroya, futbolcularımıza, belediye personellerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ’dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36