Yeni çıkan ‘Osmanlı Silifke Yoğurdu’ Başkan Aktan’a ikram edildi

Yeni çıkan ‘Osmanlı Silifke Yoğurdu’ Başkan Aktan’a ikram edildi

Yeni çıkan ‘Osmanlı Silifke Yoğurdu’ Başkan Aktan’a ikram edildi

 

Genç girişimci  Mustafa Demirkıran, üretimine yeni başladığı ‘Osmanlı Silifke Yoğurdu’nu ilk olarak  Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a ikram etti.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Başkan Aktan’ın makamında tadına bakılan yoğurdun yaşaması ve yaşatılması için elinden geleni yapacağını belirten Girişimci Demirkıran, adını ‘Osmanlı Silifke Yoğurdu’ koyarak yeni bir markayla Silifke’nin ünlü yoğurdunu yaşatacaklarını söyledi.

  Demirkıran, ‘Silifke’nin dillere destan dünyaca ünlü yoğurdunu yaşatmak için bir Silifke sevdalısı olarak kolları sıvadık. Silifkemiz’i tanıtmak ve yaşatmak için en kaliteli inek yoğurdundan yaptığımız kaymaklı yoğurdumuzun adını Osmanlı Silifke Yoğurdu koyarak taçlandırdık.  Bir Silifke sevdalısı olarak geçmişimizi ve kültürümüzü yaşatmak ayrıca gurur verici bir  durum. Bu yoğurdumuzu da ilk olarak Silifke Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’a ikram etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ayrıca görevinin memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 Başkan Aktan ise, “Yoğurdumuz dillere destan bilmeyen tanımayan yoktur. Bu anlamda yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için sayın Mustafa Demirkıran’ı bu girişiminden dolayı tebrik ediyorum. Bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Tadına ilk olarak bakmak bize nasip oldu. Bu anlamda tabiki mutlu olduk. Böylesine güzel ve ince davranışından dolayı Sayın Demirkıran’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36