Başkan Günel’e ziyaret

Akdeniz Güneşi Dergi sahibi Atike Ceylan Kaçar, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel’i makamında ziyaret edip, dergisinin 5. sayısını takdim etti.

Başkan Günel’e ziyaret

Makamında Ceylan’ı kabul eden Başkan Güneş, her zaman ki gibi sıcak kanlı ve misafirperverliği ile dikkat çekti.

Geçen yıl Temmuz ayında yayın hayatına başlayan Akdeniz Güneşi Dergisi iki aylık periodlarda çıkıyor. Her kapağında Mersin bölgesinin farklı güzelliklerini içinde yansıtan bölgenin tek bölgesel dergisi, Nisan kapağında Sarıkeçili Yörüklerini konu almasıyla dikkat çekti.

Derginin gerek kalitesinin gerekse, içeriğindeki zenginliğin her sayıda daha da kaliteli bir şekilde okuyucularına sunulmasının büyük bir emeklerin sonucu olduğunu her insanın gözleyebildiğini belirten Başkan Günel, ‘Bu anlamda Akdeniz Güneşi ekibini tebrik ediyorum. Akdeniz bölgesinin güzelliklerini, belediyelerin birbirinden güzel etkinlikleri arasından  toplumsal hizmetlerin seçilip dergide yansıtılması, iş dünyası, yok olan kültür gibi bir çok konuyu dergide görebilmek bir okuyucu olarak bizleri de mutlu ediyor. Böyle bir dergi Mersin bölgesi için büyük bir değer. Bizde bu değere bir okuyucu olarak sahip çıkmalıyız. Sayın Atike Ceylan ve Derginin Yazı İşleri Müdürü Uğur Kaçar’a verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni ve sabihi Ceylan ise, “ Her iki ayda bir okuyucuları ile buluşan dergimizin mutfağı inanın ki çok emek istiyor. Bölgenin farklı güzelliklerini bir araya getirmek bunu kaleme almak dizgisinden baskısına kadar her aşaması ayrı bir emek istiyor. Baktığınız zaman her biri için bir insanın çalışması gerekirken biz üç kişilik bir ekiple dergimizi çıkartıyoruz. Bu aşamada gücümüzü okuyucularımızdan alıyoruz. Her sayımız daha iddialı çıkıyor. Bu anlamda destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Siz sadece başkan olarak değil bir ağabey, bir büyüğümüz gibi bize yol gösterdiniz yolumuza devam etmemiz konusunda desteklediniz. Bu anlamda şahsınıza çok teşekkür ederiz” dedi.






Anahtar Kelimeler:
Başkan Günel’e Ziyaret
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36