Gökkuşağı yıl sonu etkinliği düzenledi

Gökkuşağı yıl sonu etkinliği düzenledi

Gökkuşağı yıl sonu etkinliği düzenledi

  

 

Özel Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yıl sonu etkinliği düzenledi.

 

 

Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte salon doldu taştı.

 Öğrenci velileri ve Özel Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi sahibi Doğanay Korkmaz’ın yakın dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

 “Ben artık kozamdan çıktım anne, gerçek bir kelebek oldum ve sanırım uçmaya hazırım. Şimdi seninde bunu görmeni istiyorum. Öğretmenlerim ve arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız yıl sonu gösterimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diyerek gösterilerini sunun minikler,  kelebek kostümleri ile yaptıkları gösteri ayakta alkışlandı.

 Ardından Silifke yöresine ait halk oyunlarının en zorlarından biri olan kekliği oynayan minikler, ardından Türkmen kızı oyununu sergilediler.

 Yıl sonu gecesinde minik yürekler birbirinden güzel toplu ve bireysel oyunlar sergilerken, şiir ve şarkı okuyanlarda gösterilere ayrıca renk kattı.

Yaklaşık iki saat süren gösteri boyunca veliler sık sık ayağa kalkarak cesaretlerinden dolayı evlatlarını alkışlayarak yüreklendirdiler.

Veliler çocuklarının fotoğraf ve görüntülerini çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yıl sonu etkinliğinde konuşan Kurucu Müdürü Doğanay Korkmaz, heyecanın saklayamadı.

En az çocuklar kadar heyecanlı olduğunu belirten Korkmaz, “Amacımız çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve yetenekleri ölçüsünde ulaşabilecekleri en üst seviyeye erişmelerini sağlamaktı. Bu konuda çok istekli ve azimliler. Azimle çözüme, çözümle de hedefe ulaşacağız. Bugün burada gördüğünüz gibi azimlerinin ve kararlılıklarının sonucunu gördünüz. Sizler onların ailesi olarak gurur duyarken, bende en az sizler kadar gururluyum. Bizlere emanet edilen sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin geliştirmeyi amaç edinerek yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşabileceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.

 

Ardından Sorumlu Müdür Seyfi Alıcı bir konuşma yaparak katılan herkese canı gönülden teşekkür ettiklerini, yıllardır kendilerine güvenen velilerin güvenini boşa çıkarmadıkları için gurur duyduklarını ve açılan çocuk kulübünde aynı şekilde kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36