Pazarcılar 'Gramdan götürüyorlar' İDDİASI!

Pazarcılar 'Gramdan götürüyorlar' İDDİASI!

Pazarcılar 'Gramdan götürüyorlar' İDDİASI!

 

 Silifke’de her hafta Cuma günü kurulan Pazar yerinde teraziler denetlensin.

Kent merkezinde kurulan cuma pazarına çıkan ve pazar alışverişi yapmak isteyen vatandaşların sık sık gazetemize arayarak şikayette bulunmaları üzerine böyle bir yazıyı kaleme aldım.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, pazarcıların bazılarının terazilerinde gramların birbirini tutmadığını, çoğu kez eksik tartarak, 100-200 gramlarda eksik tartarak yolsuzluk yaptıklarını iddia ettiler.

PAZARCILAR SIK SIK DENETLENSİN

Gerek Belediye zabıta ekiplerince gerekse pazarcılar kooperatifi tarafından pazarcıların terazi ve ürünlerinin tazeliklerinin denetlenmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Rica ediyoruz belediye zabıta ekiplerimiz gelip burada bu tartıları kontrol etsinler. Belki bu işi yapan kişiler haramın helalin farkında değiller ama bizde vatandaş olarak zaten zor şartlar altında Pazar alışverişi yapıyoruz. Birkaç kez bu duruma şahit olduk. Beklide bir çok insan bunun farkında bile değil ama ayıptır günahtır. Gramlarda oynamak tamamen vatandaşı dolandırmaktır. Sizlerin aracılığı ile yetkililere sesleniyoruz lütfen gereğini yapınız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36