Şi-Ra Güzellik Merkezi açıldı

Şi-Ra Güzellik Merkezi açıldı

Şi-Ra Güzellik Merkezi açıldı

 Kadın girişimci ve işletmecilerin her geçen gün arttığı Silifke’ye yeni bir güzellik merkezi açıldı.
 HABER: ATİKE CEYLAN

“İki kadın bir röportaj” köşemizle sizlerin yine karşısındayız. Bu sayfadaki köşemizde zaman zaman girişimci ve çalışkan kadınlara yer veriyoruz. Bugünde yine alanında kendini ispat etmiş, başarılı genç girişimci bir kadını konuk aldık.

Silifke’de yeni açtığı Şi-Ra Güzellik Merkezi ile adından söz ettirecek olan Şükran Şahin Çetin, hem Silifkeli kadınlarla çalışmak hem de onlara hizmet etmek için işyerini açtığını söyledi.

Alanında iddialı olduğunu, gerek uzmanlığı gerekse ürünleri konusunda taviz vermeyeceğini belirten iş kadını Şükran Şahin Çetin, açtığı güzellik merkezindeki hizmetler hakkında bilgi verdi.

Şahin Çetin, “ İş yerimi öncelikle Silifkeli kadınlar için açtığımı belirtmek isterim. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Adım Şükran Şahin Çetin. Bu meslekte 19 Yılı doldurdum.  Avon kozmetikte bölge sorumlusu olarak 7 yıl, Orflame kozmetikte elmas satış görevlisi olarak ise son 5 yıldır devam ederek 12 yılını tamamlandım. Meslek eğitimlerimin hepsini yurtdışında aldım.Masaj eğitimim ise Çin’de aldım. İş yerimi kendi imkanlarımla açtım ama aldığım girişimcilik belgesi ile Kosgeb’e başvuru yaparak destekten faydalanmak istiyorum.

Ben bu işi çok para kazanırım diye yapmıyorum. Gerçekten kadınlara faydalı olmak topluma faydalı olmak adına yapıyorum. Bunun yanı sıra insanlara istihdam sağlamak beni mutlu ediyor.  Şuan için 10 bin kişilik ekibimle yola devam edersen Silifkeli kadınlarında hayatını değiştirmek istiyorum. Hem para kazanmalarını hem de kaliteli sağlıklı ürünleri kullanmalarına vesile oluyorum. İş yerimde ise iki kişilik bir ekiple çalışmaya başladık. Güzellik merkezimizde kullanılan kozmetik ürünlerimiz yüzde yüz doğal bileşen bitkisel ürünlerdir. Kesinlikle kimyasal yoktur. Bu konuda o kadar iddialıyız. İsteyen ürünlerimizden alıp tahlil yaptırabilirler. Bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz.

GÜZELLİK MERKEZİNDE YAPILANLAR

Güzellik Merkezimizde Cilt bakımı ve makyaj,

Manikür, pedikür,  soğuk üflemeli, jiletsiz son sistem lazerle acısız çoklu atış yapılıyoruz

Son sistem özel bir makine olduğundan kısa tüylerde atış yapılıyor.

Bölgesel  incelme yapıyoruz. Pasif jimnastik yöntemiyle radyo frekansı verilmiyor. İstenilen bölge ve bölgelere radyo frekansı verilerek 40 dakika incelme garantili hizmet veriyoruz.

İstenilen bölgeye göre ve çoklu bölgeler şeklinde seans yapılıyor.

Kırışık ve leke tedavileri yapılıyor. Işınla ozon ve buhar uygulaması da yapıyoruz.

Ağrılı bölgelere özel ve genel biyoenerjili masaj yapıyoruz.

 HİZMETLERİN BAZILARININ FİYAT ÖRNEKLERİ

Epilasyon 10 seans (10 kontrol)  bitiş garantili paket fiyatı 1. 500 TL

Bölgesel incelme- 10 seans incelme garantili     500 TL

Kırışık ve leke (ozon ve uygulamalı) tedavisi seans başına         80 TL

Masaj toplam süresi 45 dakika 40 TL

Porselen Gelin makyajı  (cilt bakımı hediye ) 200 TL

Adres Göksu Mahallesi Ali Önder Caddesi Baf2 apartmanı zemin kat no 42 adresinde sizleri bekliyoruz.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Yener 2 yıl önce

Dövme siliyorumsunuz

banner36