Silifke’de Sigara Hırsızları türedi

Silifke’de Sigara Hırsızları türedi

Silifke’de Sigara Hırsızları türedi

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Mahallesinde bir ayda iki ayrı hırsızlık olayı meydana geldi.  Hırsızlık olayında ilginç olanı ise hırsızların kasayı bile açmadan sadece sigaraları çalmasıydı.

 Kum Mahallesinde büfe işletmeciliği yapan İlker Koray isimli vatandaş, gece geç saatlerinde dükkanının giriş kapısının yanındaki pencereden içeri giren hırsızların kasaya bile bakmadan sadece sigaraları çalıp kaçtıklarını söyledi.

 

Sabah dükkanına gelen Büfe sahibi Koray, “Hırsızlık olayı 7 Aralık’ta gerçekleşti. Hemen polisi aradık polis geldi. Kamera kayıtları da hırsızların yüzü açıkça görülmesine rağmen şuana kadar hala bulunamadı. Ellerine eldiven kullandıkları için parmak izi bırakmadılar, bu nedenle eşgalinden arandığını söylediler polisler. Benim büfemden 15 bin liralık sigara alan bu hırsızların biran önce yakalanmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Kamera kayıtlarında iki kişi olduğu görülen hırsızların ellerine eldiven taktığı fakat yüzlerinde maske kullanmadığını belirten Koray, “Kamerayı görünce yüzlerini elleriyle kapatmaya çalışıyor ve kameranın yönünü başka yere çeviriyorlar. Ama yinede pek çok yerde yüzleri çok açık ve net görülüyor. Bu ay benim haricimde bir büfe daha soyuldu. Diğer arkadaştan da 30 bin liralık sigara çalmışlar.Biran önce bu sigara hırsızlarının bulunmasını istiyoruz” ded.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36