Yaşlı çift yardım bekliyor

Silifke’nin Sayağzı Mahallesinde ikamet eden yaşlı çift yardım bekliyor.

Yaşlı çift yardım bekliyor

%87.5 heyet raporu bulunan 87 yaşındaki Mahmut Sarıkaya ve 81 yaşındaki eşi Fatma Sarıkaya, ‘Çok şeyi istemiyoruz. Bez paramız bile verilse razıyız” diye konuştular.

 

Annesinden el alarak kırık çıkık hizmeti verdiğini ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeye çalıştığını belirten Fatma Sarıkaya, “İkimizde bakıma muhtacız ama üç yerinden kırık olan bacaklarımla eşime bakmak zorundayım. 3 aydan 3 aya devletin verdiği yaşlılık (  65’lik) maaşımız var. Oda doktor masrafına yetmiyor. Eşim Mahmut heyet raporlu hasta. İdrar torbası bir yanında takılı, sürekli yattığı için altına bez bağlanıyor. Tansiyonu var, gözünün biri görmüyor. Bu durumda ona bakmak bana düşüyor ama benimde halim yok. Eşimi banyo yaptıracağım diye banyoda ayağım kayıp düştüm, o günden sonra bacağım düzelmedi. Üç yerinden kırılmıştı ve hala geçmedi. Benim üç evladım var, onlarda kendilerine zor bakıyorlar yevmiye ye giderek. Kızım Erdemli’de arada bir gelir temizliğimizi yapar, torunum gelir banyosunu yaptırır ama onlarında elinden bir şey gelmiyor. Biz hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyoruz. Allahrızası için ömrümüzün son günlerinde bizlere yardımcı olsunlar. Eşimin bezini bile alsalar bizim için çok şeydir. Yardım yapan yapmayan herkesten allahrazı olsun” dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sema 6 yıl önce

adres bilgisini verir misiniz

Avatar
zafer 6 yıl önce

lütfen açık adreslerini yazar mısınız. Yardımda bulunmak istiyorum

Avatar
Yönetici 6 yıl önce

Sayağzı muhtarı konuyla ilgili sizlere yardımcı olacaktır.
Mahmut Sarıkaya ve 81 yaşındaki eşi Fatma Sarıkaya

banner36