Yılın Şampiyonu Renault Gürsoy Oto

Renault Gürsoy Oto Silifke Bayii yapılan kampanyalarla araç satışı alanında diğer markaları geride bıraktı. 2015 yılında bölgedeki araç satışı ve kampanyalarla ön plana çıkan Gürsoy Oto, 2015 yılının da pazarın durgun geçmesine rağmen 125 adet ticari ve binek araç satıp başarıyla kapatmayı başardı.

Yılın Şampiyonu Renault Gürsoy Oto
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Renault Gürsoy Oto Müdürü Mehmet Evluce, “2015 yılının ilk 6 ayına kadar iyi geçen pazar, altı aydan sonra durgun geçmesine rağmen Gürsoy Oto olarak Silifke’deki beklentimizin üzerinde bir sonuç aldık.  Silifke halkının verdiği güvenle yeniden imaj kazanmış olduk ve bu anlamda Silifke halkına teşekkür ederiz” dedi.

Müşterilerinin desteğiyle 2015 yılını başarılı bir şekilde kapattıklarını ve bundan sonra daha iyi hizmet vermek için çaba göstereceklerini kaydeden Evluce, “Geçtiğimiz yıl yaptığımız kampanyaya müşterilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.  Özellikle yıl sonu kampanyasında ciddi bir yoğunluk yaşanarak bölgede ön plana çıktık.  2015 yılında diğer markaların arasında en iyi satış yapan ilçe olduk.  125 adet ticari ve binek araç sattık.  Bundan sonra yapacağımız kampanyaları basın aracılığıyla halkımıza duyurup daha etkili olmasını sağlayacağız. Yıl içerisinde ticari ve binek araç satışlarında yapacağımız kampanyalarla adımızdan daha çok bahsettirmeyi hedefliyoruz. Silifkeli müşterimizin internet üzerinden takip ettikleri ve beğendikleri araçları Silifke dışına gitmelerine gerek duymadan araçlarını ayaklarına getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36