Göksel Tantuni Silifke’de açıldı

Göksel Tantuni Silifke’de açıldı

Göksel Tantuni Silifke’de açıldı

Mersin Tantunisini Göksel ismiyle taçlandıran ve bu yolda marka olup 35 yıldır hizmet veren Göksel Tantuni Silifke’de açıldı.

 ÖZEL HABER: ATİKE CEYLAN

İsmiyle ve kalitesiyle 35 yıldır hizmet veren Göksel Tantuninin Silifke Bayiliği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış kurdelesi Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Göksel Tantuni'de Operasyon Direktörü Şaban Yoldaş, Silifke Bayiliğini üstelenen Cemal Başkal ve açılışa katılan konuklar tarafından kesildi.

 Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Cinbir, açılan iş yerinin hayırlı uğurlu olması dileklerde bulundu.  Kaymakam Cinbir, açılan yeni işyerleri ile ilçede istihdamın arttığını, buna vesile olan ve bir kişide de olsa iş kapısı olan herkesi tebrik ettiğini belirtti.

 Göksel Tantuni Silifke Bayisine tüm ürünler Mersin’den getirilip burada yine Mersin’li tantuni ustalarının elinden hazırlanıp sunuluyor.

‘Mersin’in incisi sloganıyla yola çıkan, tabaklardan taşan, damakları aşan tantunileri yolunuz Silifke’ye düşerse mutlaka denemelisiniz’ diyerek Göksel Tantuninin vizyonu ve misyonu hakkında bilgi veren Göksel Tantuni Operasyon Direktörü Şaban Yoldaş, “Göksel Tantuni öncelikle kendi sektöründe rakipsiz bir firmadır. Bunun farkını ilk görüşte anlayabilirsiniz. S

Servisi, konsepti ikramları ve ürün kalitesi yapısıyla bunun farkına varacaksınız. 35 yıldır şubelerimizin hepsi bizimdi. Kendi bünyemizde işletiyorduk.  2016 yılı itibariyle Franchising (bayilik) vermeye başladık.  Şuanda şirketin 13 şubesinin 7 si Franchisingdir.

HEDEFİMİZ 2017 YILINDA 20 SON İKİ YILDA 50 ŞUBE

2017 planımız 20 şube inşallah,  son iki yılda da 50 şubeyi hedefliyoruz. Buna dair altyapı çalışmamız bitti. Bununla ilgili sürekli çalışma yapan genel merkezimiz Mersin’de.

Merkez Mersin, Adana, İzmir, İstanbul, Kayseri, Antalya, gibi illerde şubelerimiz ve bayilerimiz var. Kurumsal bir firma olmamızdan dolayı Mersin bölgesinde göksel tantuni ile ilgili bir endişemiz olmuyor. Bu bölge daha çok biliyor markamızı.

 SİLİFKE’DE İKİNCİ ŞUBE ATAKENTTE AÇMAYI PLANLIYORUZ

Silifke’nin özelikle yaz döneminde yoğunluğunun farkındayız. Bu nedenle daha yeni olmamıza rağmen vatandaştan yoğun talep var. Yazın yoğunluğundan dolayı uygun bir yatırım oldu bizim için, tadilat asamamasında bile çok güzel tepkiler aldık. Bu nedenle talepler üzerine Atakent de bir ikinci şube planımız var.  Müşterilerini mimari dekorasyonu ve konsepti ile modern bir ortam sunan Göksel Tantuni, tüm tantuniseverleri Silifke Şubesi’ne bekliyor” dedi.

Silifke Bayiliğini üstelenen Genç girişimci iş adamı Cemal Başkal ise, açılan iş yerine gösterilen ilgiye karşı çok mutlu olduğunu belirtirken, Göksel Tantuninin bir marka ve kurumsal bir firma olmasından dolayı anlatılmaya gerek duymadıklarını, gelen müşterilerin bu tadı ve hizmeti bildiklerini, bilmeyenlerin ise ilk gelmelerinden itibaren yine geleceklerini söylemelerinin ayrıca kendilerini onure ettiğini,  müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğinin altını çizdi.

Silifke’de düşündüğünden daha sıcak karşılandığının altını çizen Cemal Başkal, “Silifke halkı bizleri ilk günde yalnız bırakmadı, açıldığımız andan itibaren masalarımız sürekli dolup taşarken, servis isteyerek bu lezzeti tatmak isteyin tüm müşterilimize tekrar teşekkür ediyorum. Biliyorum ki ilk günkü heyecan ve istekle siz değerli Silifke halkına hizmet etmekten gurur duyacağız” dedi.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36