İdol Duş’ta kış indirimi

Duşa kabin alana Banyo seti hediye.

İdol Duş’ta kış indirimi

1988 yılından bu yana Silifke’de esnaflık yapan ve Silifke’nin sevilen iş adamlarından İdol Duş- İnşaat Market sahibi Cengiz Ünver, bütün ürünlerinde kış indirimine girdiklerini söyledi. Ayrıca: duşakabin alana banyo raf seti hediye.

En çok tercih edilen duşa kabin modellerinin bulunduğu mağazalarında her kesime uygun fiyatların bulunduğunu belirten Ünver, özellikle sürmeli duşakabin modelleri bu sezon rağbet gören tasarımlar arasında yer alıyor.

Bu yıl dikdörtgen duşakabin modelleri, menteşeli duşakabin modelleri, oval duşakabin modellerinde köşe kısmının oval şekilde döndüğü tasarımlar şeklinde karşımıza çıkmakta.  Banyo dekorasyonun da yine vazgeçilmez olan duşakabin sistemleri banyonuzun büyüklüğüne uygun olacak şekilde düzenlenmektedir. Ve dikdörtgen ve kare olan köşeli modeller de bu son yıllar da son derece ilgi çeken tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Banyonuzun dekorasyonu tamamlamak için en şık duşakabin modellerini tercih edebileceğiniz tek adres biziz.  Duşakabin 2016 modellerinde özellikle bu sezonun en iddialı tasarımları tercih ediliyor. Ve bütün modelleri mağazamıza gelerek bulabilirsiniz. Ayrıca kış indirimi fırsatlarından yararlanan ve duşakabin alan herkese banyo seti hediye ediyoruz” dedi.

Bunun yanı sıra İdol Duş- İnşaat Markette, çelik kapı, PVC ürün ve modelleri, alimünyum küpeşte, Jaküzü küvet, duş ve küvet modelleri, banyo setleri, banyo dolapları, ayna setleri gibi ürünleri de bulabileceklerinin altını çizen Cengiz Ünver,  Herkesi Gazi Mahallesi İlhan Akgün Caddesi Sayağzı yolu üzerinde bulunan mağazamıza bekliyoruz. Ürünlerimizi görmeden almaya karar vermeyin” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36