ŞİRİNKÖY KAHVALTI SALONU AÇILDI

ŞİRİNKÖY KAHVALTI SALONU AÇILDI

ŞİRİNKÖY KAHVALTI SALONU AÇILDI

İşletmeciliğini İsmail Keser  ve Soner Taner Güler’in yaptığı Şirinköy Kahvaltı Salonu açıldı.

Silifke’nin Tosmurlu Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Şirinköy Kahvaltı Cenneti isimli işletmenin açılışı Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir tarafından yapıldı. Açılış öncesi kurban kesilip dualar okundu.

Açılışa Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 Kaymakam Şevket Cinbir açılış konuşmasında, açılan iş yeri öncelikle helal ve bol kazanç getirmesini dilediğinde bulunup, hizmetin her kesime eşit bir şekilde yapılmasını temenni ederken, gıda sektörü gibi titizlik ve dikkat isteyen bir işletmenin de sadece lezzetiyle değil güler yüzlü işletme anlayışıyla anlaşılacağını söyledi.

Kaymakam Cinbir, bu kriterleri taşıyan işletme sahibi Keser ve Güler’e işlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Silifke’nin sevilen esnaflarından olan İsmail Keser, işletmelerinde sadece kahvaltı çeşidi değil, kendin pişir kendin ye usulü hizmet verdiklerini, bunun şanında toplu yemeklerde de hizmette olduklarını söyledi.

 












 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36