Başhekim’den Başkan Turgut’a ziyaret

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Dâhiliye Uzmanı Dr. Hüseyin Gölgeli, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek hizmetlerinde başarılar diledi.

Başhekim’den Başkan Turgut’a ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu, bundan dolayı kendisine nezaket ziyaretinde bulunmak istediğini belirten Başhekim Hüseyin Gölgeli, “Dünyanın en değerli varlığı insan ise insanın en değerli varlığı şüphesiz ki sağlığıdır. Bu nedenle; halkımıza en iyi, en kaliteli, en etkin sağlık hizmeti vermek ana görevimizdir. Bu görevi gerçekleştirirken, özveri ve azami hassasiyetin gösterildiğinin bilinmesini isterim. Hepimizin ortak hedefi olan daha iyi bir sağlık hizmeti sunma yolunda elimizden gelen tüm çabayı sizlerinde değerli görüş ve katkılarıyla gerçekleştirmektir. Kurumlar arası işbirliğiyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bütün çabamız, geçmişte ancak hayal edilebilen sağlık hizmetlerini modern tıbbın ve çağın imkânlarını kullanarak layık olduğunuz şekilde sunmak ve bölgede etkin, güvenilir, ulaşılabilir ileri teknolojik donanımlı sağlık kuruluşlarıyla gerçekleştirmektir. Bu noktada kurumlar arası işbirliğinde çalışmaya ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye her zaman hazırız” dedi.

TURGUT, “HALKIMIZIN REFAHI VE MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZDİR”

Sağlık sektörünün önemine vurgu yaparak, kendisinin de meslektaş olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğiyle çalıştıklarını, bunun sorumluluğu ve duyarlılığı ile hareket ettiklerini ifade etti.

Sağlık sektörünün diğer mesleklere hiç benzemediğini, bu meslekte doğrudan insan hayatına ilişkin hizmet verildiğini sözlerine ekleyen Başkan Turgut,”Silifke Belediyesi olarak kurumlar arası iş birliği ve çalışmaya her zaman önem veriyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizi en iyi şekilde yönetmenin gayretini göstermekteyiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36