Aday Aktan, ‘Mersin’de Hamit, Silifke’de Mücahit’

Aday Aktan, ‘Mersin’de Hamit, Silifke’de Mücahit’

Aday Aktan, ‘Mersin’de Hamit, Silifke’de Mücahit’

 

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan Silifkeliler tarafından coşkuyla karşılandılar.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Ankara’da düzenlenen aday tanıtım töreninin ardından Silifke İlçesine gelen Cumhur İttifakının adayları Tuna ve Aktan ilçe girişinde halk ve partililerin yoğun katılımıyla karşılandı.  Yapılan araç konvoyu eşlinde Silifke halkını selamlayan aday Tuna ve Aktan’a MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay eşlik etti.

Atatürk caddesinden başlayan uzun konvoya çiftçilerin traktörleriyle katılması dikkat çekerken, konvoy Silifke’nin Celal Bayer caddesinden başlayıp Atatürk Caddesi üzerinden üç yol ve Say Mahallesi güzergahından geçerek parti binası önünde son buldu.

Partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan adaylar halkı selamladıktan sonra dualar eşliğinde kurban kesildi.

Burada halkı selamlayarak bir konuşma yapan Aday Mücahit Aktan, işin ehli olduğunu vurgulayarak, “Bugün bu karşılamada gördüğüm şu dur ki biz belediyeyi almaşız. Hepinizin bildiği gibi bu işin tabanından geldim gerek parti gerekse işin ehli anlamında kesinlikle güveninizi boşa çıkartmayacağımı biliyorsunuz. Şuan gördüm ki benim sizleri ve Silifkem’İ sevdiğim kadar sizlerde beni seviyorsunuz.  Bizim işimiz icraat, ben icraat üreten bir adamım. 1Nisan’da Allahın izniyle  o koltuğu oturur oturmaz söyleyeceğim ilk söz ‘arkadaşlar nerede kalmıştık’ olacak.  Çünkü 5 sene dinlendik artık kaybedecek bir dakikamız bile olamaz. Ama bunu ben tek başıma yapamam. Bana sol elinizi vermeniz yeter li değil, sağ elinizi de verin ki iki elin sesi nasıl çıkıyor hizmet nasıl yapılıyor hepinize gösterelim. Yani Mersin’de de Hamit Başkanımız olmazsa olmaz. Allah izin verirse Mersin’i de alacağız ki hizmetin en güzelinin nasıl yapıldığını göreceksiniz.  İl başkanımızında ilçesi olan burada hepimize ayrı ayrı önemli sorumluluklar düşüyor. İnanıyorum ki hepimiz üzerimize düşeni yaparak  beni Mersin bölgesinde en çok oy alarak seçilen bir belediye başkanı yapaksınız.  Hepinizi bana iki el vermeye davet ediyorum. Mersin’de Hamit Tuna Silifke’de Mücahit Aktan” dedi.

Ardından halkı selamlayarak bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ittifakın Mersin Adayı olduğunu vurgulayarak birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Yunus Emre’nin ‘birleşirsek tok, ayrışırsak yok oluruz’ sözünü hatırlatarak konuşmasına devam eden Aday Tuna,   “Üzerimize büyük bir sorumluluk aldık bu sorumluluğa sizlerinde ortak olup destek vermesini bekliyoruz . Silifke’de belediye kazanıldığı zaman  ayrımız gayrımız olmayacak. Burada acil yapılması gerekenlerin projelerini hazırladık. Hayali projeye,  projeyi gerçekleştirmeye varız. Hep birlikte el ele gönül gönüle yürek yüreğe vereceğiz, ben yaptım oldu değil, ortak akılla yöneteceğiz. Her yapılan işi bir defa yaptık ama tam yaptık . Onun için israflı değil, insaflı belediyecilik diyoruz . Silifke’nin belediye gücüyle Mersin Büyükşehir Belediyesinin gücünü birde genel merkezle taçlandırdığımızı düşünün.  Sadece Mersin’i Türkiye’ye tanıtmak değil uluslar arası tanıtıp dünya düzeyinde işler yapacağız. Sizlere buradan diyorum ki kayayı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliğidir. Bir 5 yıl kaybettik. O nedenle Yunus’un dediği gibi, ‘Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz’  aramızdaki kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakıp seçimin ardından tartışıp konuşulmak üzere rafa kaldıralım. Bu seçim çok önemli bir seçim ve çevremizde kim varsa mutlaka sandığı gitmesi için ikna edelim” dedi.

Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’de bir konuşma yaparak, adaylara güvendiklerini ve partililerinde bu güvene sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizdi.

Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay  ise konuşmasında , Silifke’nin kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını, bu nedenle birlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36