Ak Parti seçim startını Silifke’de verdi

Ak Parti 2019 yerel seçim startını Silifke'de yapılan toplantıyla verdi.

Ak Parti seçim startını Silifke’de verdi
Haber: Atike Ceylan Kaçar

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanlarıyla dayanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Silifke Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya Mersin Milletvekili Hacı Özkan,  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Topçu,  AK Parti Silifke İlçe Başkan Vekili Serdal Akan, ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Nazlı Budak, Gençlik Kolları Başkanı M. Emin Kurt, Eski belde belediye Başkanı Hasan Uslu, eski ilçe başkanları, ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda 2019 yerel seçimler için start verildi. Toplantıda AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Bekir Topçu bir konuşma yaptı.

Bir AK Partiliye 35 kişi düşüyor

'Partimize gelmek isteyen herkese kapımız açıktır' diyerek sözlerine başlayan Başkan Yardımcısı Topçu, “AK Parti olarak kimseyi küstürmeyiz, küstüremeyiz. Eminim ki şuanda bizlere katılmak isteyen bir çok insan var dışarıda. Fakat aralarına girersem nasıl tepki alırım, bana nasıl davranırlar diye katılamayanlar var. Partimize katılmak isteyen kişilere yardımcı olalım. Partimizle aralarına köprü görevi yapalım. Bugün 2019 yerel seçimleri için Silifke’den start vermek için toplandık. Siz mahalle temsilcilerimiz partimiz için çok önemlisiniz. Sizlere 1 Haziran öncesinde yapılan yanlışları tekrarlamamak için bazı bilgileri vereceğim. Bakın Mersin’de 1 milyon 200 seçmenimiz var. Bu seçmenleri il başkanımız tek tek gezemez elbette. Bu anlamda sandık görevlilerine ve mahalle başkanlarına çok iş düşüyor. Haziran seçimlerinin ardından yapılan hatayı tek tek inceledik ve şu katine getirdik. Yapılan mahalle toplantıları ve mitinglere başka bir partili
zaten gelmiyor. Bu nedenle biz seçmenle birebir görüşmek için ev ziyaretleri yapmaya karar verdik ve gece gündüz sizlerinde desteği ile çalıştık. Çalışmanın zaferini 1 Kasım’da hep birlikte tattık. Bu nedenle yapılan çalışmalar neticesinde her bir AK partiliye 35 kişi düşüyor. Bir kişi 35 kişiyi partimize üye yapar yada partimize gönül vermeye davet ederse biz 2019 yerel seçimlerde hedefimize ulaşmış olacağız.  Mersin'de 805 mahalle ve 3710 sandığımız var. Bir oy çok şey demektir asla küçümsemeyelim. Bakın geçtiğimiz seçimlerde Anamur örneği vereyim. Anamur’da 160 sandık var ve 160 oyla ikinci parti konumuna geldik. Yani 160 oy bizi birincilikten ikinciliğe attı. Yani bir oy çok önemli. Mersinde 1 Haziran’da 200 bin kişi oy kullanmadı. Biz neyi unutmuştuk. Hastanede yatanları ve yaşlıları, aynı hatalara bir daha düşmeyeceğiz. Mersinde seçmenin tam olarak katıldı parti HDP’dir ardından %80 ile MHP takip ediyor. AK Parti ve CHP ise sandığı gitmeyen en çok seçmeni paylaşmış oluyor. Bir oyun kıymetini bilelim. 2019 yerel seçimlerine 3 yıl kala seçim stardını vermiş bulunuyoruz. Mahalle başkanlarımız sizler ilçe başkanlarınızla birlikte program yapacaksınız bizlerde gelerek o programlara katılacağız. 3 yıl sıkı bir şekilde çalışıp Mersin ve ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’de yine büyük bir zafer kazanacağız” dedi.

“Dünya için güzel işler yapılmalı ki yaradanın karşısına güzel işler yapmış olarak çıkalım” diyerek sözlerine devam eden Topçu, , “ Bizlerde öleceğiz elbetteki ölümsüz değiliz. Bu nedenle ümmet için güzel işler yapalım ki yarın rabbimizin karşısına çıkınca güzel işler yapmış olarak çıkalım. Gelecek haftadan itibaren ilçe başkanı tarafından belirlenen 5 mahalle de sokak çalışmasına bizleri de katılımıyla başlayacağız. Hepimiz için hayırlı olsun. Haydi Bismillah” dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36