Başkan Çetin, “hedefimiz Silifke’yi iktidarla buluşturmak”

Başkan Çetin, "Hedefimiz genel iktidarla yerel iktidarı Silifke'de birleştirmek"

Başkan Çetin, “hedefimiz Silifke’yi iktidarla buluşturmak”

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin; "Vakit silifke vakti hedefimiz halkımızın desteğiyle genel iktidarla yerel iktidarı Silifke'de birleştirmek" dedi.

24 Haziran’da yapılan 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri’nde AK Parti'nin Türkiye genelinde olduğu gibi Silifke'de de halkın desteğiyle birinci parti olduğunu hatırlatan Çetin, bundan sonraki hedeflerinin yerel seçimleri kazanıp genel iktidarla yerel iktidarı Silifke'de birleştirmek olduğunu belirtti.

Sevdalarının Silifke’ye hizmet olduğunu, yerel seçimlerde Silifke'de halkın sevdiği bir aday ve meclis üyeleriyle vatandaşların karşısına çıkacaklarını ifade eden Çetin, “Silifke’miz için daha iyi hizmetleri getirmek ve bölgeye yakışan projelere imza atabilmek mücadelesinde olan biz Silifke AK Parti teşkilatı, göreve geldiğimiz günden bu yana AK Belediyeciliği Silifke halkımıza kazandırmak için çalışmaktayız. Her Zaman Silifke’nin ve Silifkeli hemşehrilerimizin Hizmetinde, Emrinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir Silifke için Silifke’de yerel iktidarda olmamamıza karşın bir çok yatırımları getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Silifke'de hedefimiz ise, insanlarımızın refah ve mutluluğunun artırmaya yönelik olmuştur. Bu nedenle özellikle yatırıma çok önem vermekteyiz. Sanki seçim varmış gibi her gün sahalardayız. Halkla iç içeyiz, beraberiz. Olmaya da devam edeceğiz ve halkımız da desteğiyle inşallah yerel seçimlerde genel iktidarla yerel iktidarı birleştireceğiz. Artık vakit Silifke vakti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36