Bilal Özkan, Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

Üstün Hizmet Ödüllü Vali Yardımcısı Bilal Özkan, Memleketi Silifke’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı

Bilal Özkan, Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

AK Parti’den Silifke Belediye Başkanlığına Partisi AK Parti’den Aday adayı olmak için görev yaptığı Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa eden Bilal Özkan, Aday başvuru dosyasını  Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’e teslim etti.

Dosyayı alan ilçe Başkanı Çetin, aday adaylığı başvurusunu alarak, kendisi için ve memleket için hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Aday adayı Bilal Özkan ise, ‘Bizim derdimiz memleketimize hizmet’ diyerek Silifke sevdasından bahsetti.

Aday adayı Özkan, “Silifkemizin birikmiş problemlerine çözüm getirmek, geri kalmışlığın önüne geçmek, bölgesinde lider, dünya ile yarışan kalkınmış, modern, yaşam kalitesi yüksek Silifke idealine ulaşmış, kapısı halka, beyni gelişime açık bir belediye yönetimi kurmak için Silifke Belediye Başkanlığına talibim. Bizim tek derdimiz yatırım. Bizim tek derdimiz iş. Bizim tek derdimiz ekmek. Esnafın, çiftçinin rahat nefes aldığı, işsizin olmadığı bir Silifke bizim hedefimiz. Bu nedenle memleketimize hizmet etme aşkımdan vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim. Artık Silifke için hizmet seferimiz başlamıştır. Bu sefer Silifke'de, hizmet kazanacak. Bu sefer vizyon var, bu sefer iyi olanlar, bu sefer millet kazanacak. Silifke AK Parti'nin hizmet kervanına katılacak. Silifke Ankara'dan artık kopuk yaşayamaz, Silifke artık Türkiye'den kopuk yaşayamaz. Türkiye çağ atlarken Silifke hizmetsiz kalamaz. Akdeniz'in incisi Silifke, kaderine terk edilemez” diye konuştu.

 “Bizim yarışımızda Kavga olmaz. Bizim yarışımız milletimize hizmet etmek içindir” diyen Bilal Özkan, “Birlikte başaracağız ve Silifke'yi hak ettiği belediyecilikle tanıştıracağız. Kardeşliğimizi ve birliğimizi hiç kimse bozamayacak. Bozmasına da izin vermeyeceğiz. Ne güzel söylemiş Hacı Bektaş Veli: “Ayağa kalkarsan hizmet amacıyla kalk, eğer konuşacaksan, hikmet ile konuş ve oturacağın zaman, saygı ile otur’ Allah izin verirse tek yürek olup, birlik ve beraberlik içerisinde Silifke'yi AK Belediyecilikle tanıştıracağız” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36