CHP’li Akyürek aday adaylığını açıkladı

CHP İlçe Başkanlığı binasında, Silifke Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Çağatay Akyürek, “Silifke Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve talip olmak için ilk adımı atıyoruz.’’ dedi.

CHP’li Akyürek aday adaylığını açıkladı

Akyürek gerçekleştirdiği basın açıklamasında vatandaşlara ve partililere  şunları ifade etti.,’’ Bu memlekete hizmet etmek yaşanabilecek en büyük onurdur’’ diyerek başlamak istiyorum. Bugün Silifke Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve talip olmak için ilk adımı atıyoruz. Cumhuriyetin kurucusu  büyük önder Atatürk’ün en sadık takipçilerinin birlikte olduğu ulu çınar Cumhuriyet Halk partisinin çatısı altında Silifke’mize  hizmet etme yarışına bizde dahil oluyoruz. Bunun için bugün İlçe yönetiminden randevu aldık. Ve sizlerle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Aday adaylığı başvurumuzu yaptık.

Bu onuru yaşarken Beni ve Ailemi  yalnız bırakmadığınız için siz sevgili  dostlarıma sonsuz sevgi saygı ve şükranlarımı  sunuyorum. Hepinize sonsuz  teşekkür ediyorum.

Yaşanacak süreçle  ilgili sizlerle düşüncelerimi de kısaca paylaşmak istiyorum. 2014 Yılında seçimlere giderken çok örgütlüydük. Azimliydik. Umut taşıyorduk ve seçimi 20 yıl aradan sonra  kazandık. İktidar süreci yıpratıcıdır ve bu 5 yılda yıprandık. İçimizde kırgınlıklar var. Onarılması gereken yaralar var. Örgütlülüğümüzü yitirdik. Ve bu koşullar altında 2019 yerel seçimlerine gidiyoruz. Umutsuzluk  taşıyan pek çok dostumu görüyorum camiamızda. Ama burada  bu işin mutfağından gelen bir arkadaşınız olarak üstüne basa basa bir şey ifade etmek istiyorum.

2019 Yerel seçimlerinde  Silifke Cumhuriyet Halk partisinin tek rakibi vardır. Oda Cumhuriyet Halk partisidir. Yapılması gereken hırslarımızı  bir kenara bırakmaktır. Ben Silifke’de Silifke’yi  Cumhuriyet Halk partisinden daha iyi yönetecek kadrolar barındıran bir siyasi hareket görmüyorum.

 

Doğru kadrolarla doğru işler yaparak toplumun önüne çıkmak zorundayız. Her şey den önce Silifkelilere  bunu borçluyuz. 20 Yıl İktidar bekleyen partililerimize borçluyuz. Son 5 yılda işe aldığımız seçim kaybedildiğinde ekmeklerini yitirecek yoldaşlarımıza borçluyuz.

 

Eğer seçim kaybedilirse bana Ayşe hanıma Bünyamin’e  ve Sayın Başkan Mustafa beye bir şey olmaz. Döneriz işlerimizin başına  hayatlarımıza devam ederiz.

 

Ama arkamızda tekrar toparlanması zor bir enkaz  bırakırız. O nedenle toparlanmak ve yola çıkmak zorundayız. Bu işin yolu doğru kadrolar diyorsun. Bu kadrolar nasıl bulanacak derseniz bunun en iyisini bu partiye üye olmuş gönül vermiş insanların onayına sunmak gerektiğini düşünüyorum.

 

Ancak tüzüğümüz gereği  bu yetkiyi genel merkezimiz kullanmakta  ve aday belirleme metodunu tespit etmektedir. Bunu bilerek yola çıkıyoruz. Sizlerden ricam ulaşabildiğiniz her kanaldan partimiz büyüklerinizi ulaştırmanızdır. Genel merkeze ulaşan 5-10 kişinin değil Silifke halkının istek ve taleplerini yukarıda yansıtın.

 

Sağlıklı ve doğru yapıyı kuralım. Kendi rakibimiz olmaktan kurtulalım. Ve Silifke’ye uzun yıllar hizmet  eden camia olma onuru nu hep birlikte yaşayalım.

 

Eğer yetkili kurullarımız bana bu görevi örgütlemen gerek deyip yetkilendirir ise hiçbir partilimin hiçbir arkadaşımın hiçbir hemşerimin yüzünü yere eğdirmeyeceğim. Layıkıyla  Adil bir Cumhuriyet  Halk Partiliye yakışır şekilde gerçekleşeceğim. Bu konuda siz sevgili dostlarımın önünde Silifkelilerin huzurunda kamuoyuna söz veririm.

 

Sözlerimi yine başladığım gibi bitirmek istiyorum .Bu memlekete hizmet etmek yaşanabilecek en büyük onurdur’’ diyorum. Katıldığınız için destek verdiğiniz omuz verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. ‘’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36