Cumhur ittifakı Silifke’de tek yürek

Cumhur ittifakı Silifke’de tek yürek

Cumhur ittifakı Silifke’de tek yürek

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke ilçe Teşkilatı ve AK Parti Silifke ilçe tarafından ortalaşa düzenlenen kahvaltıda Cumhur ittifakının ortakları buluştu.

 

HABER: ATİKE CEYLAN

 

AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin ve seçim komite üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Silifke ilçe Başkanı Levent Nogay ve seçim komite üyeleri kahvaltıda buluşup seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundular.

Burada ilk konuşmayı AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin yaptı.

Başkan Çetin, kendi parti tabanına seslenerek, “Kimsenin küsmeye vakti yok, herkes davasına sahip çıkacak. Geçmişte kırılan darılan, ben duygusuna kapanan herkes bu davaya inanmışsa cumhur ittifakını desteklemek zorundadır. Herkes şunu bilsin ki böylesi kişisel düşüncelere taviz vermeyeceğiz.  Hepimiz bu ittifakı benimseyerek desteklemeyeceğiz. O nedenle

Cumhur ittifakımızın adayı Sayın Mücahit Aktan’dır ve bizler bu davanın neferleri olarak seçim çalışmalarımızı yan yana sürdüreceğiz.  AK Parti Silifke ilçe Teşkilatı olarak biz destek için gereken ne varsa yapıyoruz yapacağız” dedi

 


Kahvaltılı buluşmaya katılan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz burada yaptığı konuşmasında CHP’lilere seslendi.

Milletvekili Kılavuz, “Bizi burada birleştiren Allahıma hamdolsun.  Bu kadar anlamlı bir toplantı da bulunmak beni onure etti.  Allah izin verirse 31 Mart’a yerel seçimler gerçekleşecek. Dolayısıyla Cumhur ittifakı olarak seçime gireceğiz. Şimdiye kadar çok seçim yapıldı ama bu seçim çok samimi ve özeldir. Büyük bir anlamı var çünkü. Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak yok etmek isteyenlere karşı bir duruştur bu ittifak.  Biliyorsunuz ki devletimiz ne badireler atlattı.  Gezi olayları, Fetö, PKK, PYD, İşit gibi her türlü terör örgütleri bizi yok etmek istediler ve halada istiyorlar.  Ama bizler buna asla izin vermeyeceğiz.  15 Temmuz gecesi göstermiş olduğumuz milli duruşu yine devam ettireceğiz.

Biz kimin siyasi görüsü ne olursa olsun her vatandaşın önceliği devletimiz, bayrağımız ezanımızdır. Bu değerler olmasa bizim geleceğimiz, evlatlarımızın geleceği olur mu?

 Dolayısıyla liderlerimiz memleketin içinde bulunduğu bu sancılı süreci dikkate alarak böyle bir birlikteliği ortaya koydular.  24 Haziran genel seçimlerinde büyük bir başarı ile çıktık.

Fakat birileri boş durmadı ve hala  her türlü oyuna ortaya koymaya çalışıyorlar.

Bakınız, bildiğiniz gibi bir başka ittifak daha var ve biz buna Zillet istifakı diyoruz. İzmir’den belediye Başkanı adayı olarak çıkardıkları şahsın kim olduğunu hepimiz biliyoruz.  Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve döneminde ülküdaşlarımıza insanlık dışı işkenceyi yapmış, idamla yargılatmış bir savcının oğlu. Bu şahıs ‘babamla gurur duyuyorum’ diyor. Bu anlayış ortadayken bölgede yaşayan insanların görüşü ne olursa olsun, özelikle CHP’lilere sesleniyorum. Atatürkümüz’ ün kemikleri sızlıyordur. Böyle bir kepazelik karşısında ruhu sızlıyordur.  PKK’yla hareket etmek ne demek. Yarın şehitlerimizin huzuruna nasıl çıkacağız. Bu kadar yiğit vatanımız bölünmesin, bayrağımız inmesin diye can verirken, bu hainlere nasıl geçit verirler. Vicdanınızla bir muhasebe yapmanız gerek. Mesela üç beş belediyeye alma meselesi değil,  mesele beka meselesi, beka olmazsa ne belediye olur, ne başka bir şey.

O nedenle bizler el ve gönül birliği ile süreci tamamlamalıyız. Silifke’de Cumhur ittifakımızın adayı Mücahit Aktan ağabeyimizdir. Değerli bir insandır, gerek partimiz açısından gerekse belediyeciliği bilmesi açısından. O nedenle aramıza fitne sokmak isteyenlere izin vermeyelim” dedi.

 


MHP Silifke ilçe Başkanı Levent Nogay ise,  “Cumhur ittifakının adayı açıklandıktan sonra bizlere düşen AK Parti MHP olarak değil ittifakın adayı olarak sahadayız. Buna sen ben diye bakamayız, biz bir bütünüz ve canla başla üzerimize düşeni yapacağız. Aslında bu tablo çok kıymetli bir tablodur. Türkiye Cumhuriyeti devletimiz sıkıntılı bir süreçten geçti ve liderlerimizin dik duruşu ve birlikte hareketi ile bugün biz kucaklaşıyoruz.  Ben genel başkanlarımıza bize böylesi bir ortamı sağlayıp, kardeşlik duygumuzun pekişmesine ve memleketin bekası için bir ve birlik olmamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de kardeşçe ve samimiyetle devam ediyor bundan kimsenin endişesi olmasın.  Mersin ve Silifke’de biz belediye seçimlerini kazanıp üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar getireceğimize inanıyorum. Cumhur ittifakının adayları için gece gündüz çalışarak, ne kibirleneceğiz ne geçmişi konuşacağız. Sadece çalışıp Cumhur ittifakının  sonuçlarını cümle amele ispatlayacağız” dedi.

 


Cumhur ittifakının Adayı Mücahit Aktan’da  ‘Burada bulunan gönüldeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Size kendimi anlatmayacağım zira hepimiz Silifke’de yaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Genel başkanlarımızın ülkemizin geleceği ve bekası için aldıkları Cumhur ittifakı çatısı altında bizleri buluşturdukları için öncelikle kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum.  Beni ittifakın ortak adayı yaparak onure ettiler. Teşkilatlarımızın ve sizlerinde güvenini boşa çıkartmadan gece gündüz demeden aldığım sorumluluğun gereğini yapmak için çalışacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Ben 20 yıldır partimizin içerisinde çeşitli görevlerde bulundum ama hiçbir zaman gün gelecek aday olacağım diye bir niyetim düşüncem olmamıştı. Bugün kısmet oldu bu sorumluluk bize verildiyse kaderde vardır diyorum. 24 Haziran genel seçimlerinde yaptığımız ittifakta, sahada  ‘artık 3-5 bakanlık alırsınız’ sözlerine maruz kalmıştık. Bizler bu birlikteliğe asla böyle bakmadık, Ülkenin geleceği bir pazarlık konusu olamaz ki zira genel başkanımızın duruşu bizlere örnek ve emir olmuştur.  O nedenle duruşumuz bellidir. İçinde bulunduğumuz yerel seçim çok önemlidir. Çok çalışıp Mersin ve Silifke belediyesini Allahın izniyle alacağız” dedi.

  Toplantının ardından AK Partililer ve MHP’liler Bozkurt ve Rabia işareti yaparak günün anısına fotoğraf çektirdiler.

 












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36