Halil Gül'den açıklama

Silifke’nin sevilen iş adamlarından Halil Gül, Geçtiğimiz günlerde görevden alınan ve yerine yeni atama yapılması beklenen AK Parti Silifke ilçe Başkanlığına adaylığını açıklamıştı.

Halil Gül'den açıklama

HABER: ATİKE CEYLAN

Bugün yaptığımız görüşmelerde AK Parti için istenilen her alanda görev yapabileceğini, fakat sezonun açılması dolayısıyla işlerinin yoğunlaşması nedeniyle adaylığını açıkladığı ilçe başkanlığı görevine artık talip olmadığını açıkladı.

Halil Gül, yaptığı açıklamasında: İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamamın ardından şahsıma gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı öncelikli herkese teşekkür ediyorum. Bu zaman diliminde gördüm ki özverili ve onurlu bir görev. Bu görevi yapmaktan her AK Partili gibi bende onur duyardım elbette. Fakat işlerim nedeniyle yoğun bir sezonun içerisine girmiş bulunuyoruz. Aynı görev için birbirinden değerli ve siyasi deneyimi olan arkadaşlarım bulunmakta. Bu anlamda kendilerine de başarı dileklerimi iletiyorum.  Yeni seçilen başkan ve ekibini şimdiden kutlarken şahsıma düşen ve verilecek olan her türlü görevde destek vermeye hazırım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36