Mehmet Emin Kurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Mehmet Emin Kurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Mehmet Emin Kurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Mehmet Emin Kurt, İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

 

AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kurt oldu.

HABER: ATİKE CEYLAN 
 

Önceki dönem Teşkilat başkanlığı görevini yürüten  Silifkeli genç Avukat ve siyasetçi Av. Mehmet Emin Kurt, AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

AK Parti Mersin ilçe teşkilatları ve milletvekilleri Mehmet Emin Kurt’u yeni görevi nedeniyle kutlayarak başarılar diledi.

 

Av. Kimliği de bulunan Başkan emin Kurt uzun süre AK Parti Silifke İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de başarılı bir şekilde yürüttü.

Partisi büyüklerine böyle bir göreve layık görmelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt,  aldığı görev ve gençlerle ilgili şu sözleri ifade etti.”Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Partimizde gençlik kolları bir siyaset okuludur. Gençlik kollarında yetişen bir çok kardeşimiz şimdi ana kademelerde, belediye başkanı veya milletvekilidir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın partimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Emin Kurt, “Gençlik kollarımızın çok güzel bir alt yapısı var. Bu alt yapıyı hiç bozmadan daha da üzerine koyarak hizmete devam edeceğiz. Bu tür görevler gönüllülük esasına dayanır. Biz de hiçbir menfaat gözetmeden göreve talip olduk. Davamız Mersin’dir. İnşallah güzel işler yaparak iyi anılmak istiyoruz. Üstlendiğim görevin sorumluluğunu gayet iyi bilmekteyim. Görev yapacağım süre içerisinde başkanımın ve yönetimimin, siz değerli dava arkadaşlarımın bizlere destek olacağından eminim. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

 

Öte yandan destek veren ve başarı dileklerinde bulunanlara teşekkür eden Başkan Kurt, “Genel Merkez'den aldığım haberle, Mersin AK Parti İi Gençlik Kolları Başkanlığı görevi tarafıma Tevdi edildiğini öğrendim. Rabbim bu kutlu cihan davasında;

Sizlerle daha da büyüyerek, hep birlikte mücadele etmeyi nasip eylesin İnşallah.

Rabbim, şahsıma güvenen büyüklerimize, kardeşlerimize, hemşehrilerimize mahcup etmesin. Biriz beraberiz''Değerli büyüklerim Sevgili Kardeşlerim ; Başta Genel Başkan yardımcımız Sayın Lütfi Elvan’a , AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e , Mersin İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik’e , Milletvekillerimiz; Sayın Ali Cumhur Taşkın’a , Sayın Hacı Özkan’a ,Sayın Zeynep Gül Yılmaz’a , İl Kadın Kolları Başkanımıza , İlçe Başkanlarımıza, Tüm Kademelerdeki Yöneticilerimize , ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza, Yanımda olan Eşim’e Annem’e ve sayamadığım daha nice büyüklerime, Kardeşlerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,  Allah hepinizden razı olsun.'' dedi.

 

Mersin AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Emin Kurt getirildi.

Avukat olan Kurt 2 dönem Silifke Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevi yaptı. En son AK Parti Mersin Il Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Kürt 6 Kasım 2018 tarihi itibarı ile AK Parti Genel Merkez'i tarafından AK Parti Mersin  İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36