MHP ADAYLARI SİLİFKE’DE TEK YÜREK

MHP ADAYLARI SİLİFKE’DE TEK YÜREK

MHP ADAYLARI SİLİFKE’DE TEK YÜREK

 

MHP’li Silifke Belediye Başkan Aday adayları, aralarında sen ben kaygısı olmadığını, birbirimize şeref sözü verdiklerini ve kim aday olursa olsun partinin ve adayın yanında olacaklarını açıkladılar.

MHP Silifke İlçe Başkanı başta olmak üzere Silifke Belediye Başkan Aday adayları Mücahit Aktan, Yahya Yılmaz, Eyüp Arslan ve Ali Alptekin Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret ederek, parti çatısı altında tek yürek olduklarının altını çizdiler.

İlçe Başkanı Levent Noğay, “Partimizin hepsi birbirinden değerli aday adayları ile çalışmalarıma aralıksız devam ediyoruz. Hepsi bizim için eşittir ve kıymetlidir. Kim nerede bir program yapsa bir oradayız. Şimdide hep birlikte el ele kol kola partimizin üç hilalli bayrağını Silifke Kalesine dikmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki 2019 yerel seçimlerinde başarıyı yakalayacağız. Aramıza fitne ve fesatlık tohumları ekmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Gördüğünüz gibi bir biriz ve hep bir olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aday adayları ise; “İçimizden sadece birisi aday olacak. Diğer aday adayı arkadaşlarımızda onun yanında var gücüyle çalışmaya devam edecek. Ne bir başka parti ne başka bir kulvar,  biz partimizin emrinde adayımızın yanındayız. MHP’li başkan aday adayları olarak Silifke’de tek yüreğiz” diye konuştular.

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36