MHP' DEN

Başkan Nogay; "Meclis Üyeliği için süreç başladı”

MHP' DEN

  

 

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için, belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının başladığını söyledi.

 

 HABER: UGUR KAÇAR

 

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ile çevremizi kuşatan siyasal kargaşadan kurtulmak için önümüzdeki seçimleri fırsat bilerek tüm gayretimizle çalışarak Türk Milletinin varlık teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisini ülke yönetimine taşıyacağız. Kutlu geçmişimizden aldığımız güç ve onurla geleceğimizi kucaklayacağız.

Bu kutlu mücadelemiz aynı zamanda; İçinde yaşadığı ekonomik şartlar nedeniyle ailesi önünde küçük düşme korkusu yaşayan babalar adına, tarlasını ekip biçerken mazot parasına yenilmiş çiftçimiz adına, üretimi durmuş, makineleri stop etmiş, işçisine ücret ödeyemeyen biçare haldeki sanayicilerimiz adına, şiftahsız dükkânını kapatan, çekini, senedini ödeyemeyen esnafımız adına verilmektedir.

Bu kutlu mücadelemiz için gece gündüz demeden çalışmaya hazırız. Gönül seferberliği içerisinde, manevi dünyamızın bize verdiği güç ve ruhla tüm imkânsızlıkları yenip Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyacağız.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde; Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını düşünenler için YSK’nın yayımlamış olduğu 1036 nolu karar gereği Kamu görevlilerinin 1 Aralık 2018 tarihi saat 17.00’a kadar görevden ayrılma isteğinde bulunmaları gerekmektedir. Belediye  Meclisi üyeliği adaylığı müracaatları 15 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup, 15 Aralık 2018 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir. Müracaatlar ilçe teşkilatımıza yapılacaktır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36