PARTİMİZİN KURUMSALLAŞMASINI İSTİYORUZ

PARTİMİZİN KURUMSALLAŞMASINI İSTİYORUZ

PARTİMİZİN KURUMSALLAŞMASINI İSTİYORUZ

 

AK Parti AR-GE Ekibinden Ziyaret

 

Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan’ı ziyaret ederek AR-GE çalışmaları hakkında bilgi veren

 Ar-Ge Başkanı Mehmet Ali Dursun, AR-Ge çalışmalarının öneminden ve projelerinden bahsetti.

 

Partide göreve getirilmesinin ardından önceki dönemde bilindiği gibi birçok projesi bulunduğu belirten Başkan Dursun, bu düşüncelerle AR-Ge çalışmalara yön verdiklerini söyledi.

AR-Ge’ hakkında bilgi veren Başkan Dursun partinin yapılacak olan seçimlere vizyonu hazırlamak ve geçmiş dönemdeki çalışmalarını inceleyip yeniliklerle geleceğe yön vermek olduğunu belirterek, “AR-Ge bir parti için çok önemlidir. Özelliklede bizim partimiz için. Partinin beyni durumundadır Arge. Bütün teşkilatlar arge ile çalısmak zorundadır.

Bu zamana kadar mahalle başkanı seçilmiş ama yönetim oluşturulmamış. Sandık görevlisi yazılmış ama birçok eksiklikler oluşmuş. Bizim işimiz seçimlere partimizi dizayn etmek

Girmedik ev sıkmadık el bırakmamak Sivil toplum örgütleri ve odalar ile sürekli istişare içinde olmak. Sorunları birinici elden dinleyip bütün bu sorunları projelendirmek.

Bu projeler ile memleketi ileri seviyeye tanımak ve seçimi kazanmak için çalışmak.

Bir kurumsallaşma sistemi yapmak istedik. Biz çalışarak Ar-Ge’yi Ar-Ge gibi yapalım istedik. Bütün teşkilatlarında bu şekilde çalışması gereklidir. Partimizin kurumsallaşmasını istiyoruz bu nedenle üst birimi oluşturulduk.  13 tane ayrı birim oluşturduk.

Silifke’ de partimizde başarılı insanları bunların basına koyduk 88 mahallemizde geçmiş seçimde 41 mahallesinde birinci çıktık. Buralardaki başarılı arkadaşlarımızı oluşturulan birimlerin başına koyduk.  Bizler bulundukları makamda insanlara zulmetmeye değil bulunduğu ortamda sorunları kucaklayan olmalıyız düşüncesindeyiz. Bu nedenle arkadaşlarımızla birlikte Ar-Ge’nin adını Tekvandodaki disiplinden yola çıkarak

Argedo koyduk. Tekvandonun do sunu aldık Argedo yaptık. Bizler Gelecek seçimde partimizin birinci parti çıkması için gece gündüz bıkmadan usanmadan çalışacağız. Silifke’de birinci parti olup belediyeyi AK Parti’ye kazandıracağız” dedi.

 AR-Ge Başkanı ve üyeler ziyaretin devamında günün anısına gazetemiz Sahibi Atike Ceylan ile fotoğraf çektirdi.

 Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan ise yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduğunu, hizmet alanında heyecanın çok önemli olduğunu, heyecanlı hizmet adamlarını görmek bulunduğu yere artı katar. Bu anlamda keşke hepimiz toplumsal hizmetlerde bu kadar heyecan duyup yaşadığımız kente artılar katabilsek. Ziyaretiniz beni onure etti çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36