Silifke Cumhur İttifakı’ndan balkon konuşması

Seçim süreci boyunca omuz omuza sahada çalışan Cumhur ittifakının tarafları olan AK Partili ve MHP’liler seçimin ardından halkın Cumhur ittifakını desteklemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Silifke Cumhur İttifakı’ndan balkon konuşması

MHP Silifke ilçe Binası önünde toplanan halka seslenen İlçe Başkanı Levent Nogay, Mersin’de şehidimizin olmasından dolayı davulların çalınmasının uygun olmadığını, bu nedenle hep birlikte AK Parti Silifke ilçe binasına geçerek oradan halkın bilgilendireceğini söyledi.

Ardından AK Parti ilçe Binasına geçen partililere seslenen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, bu seçimin kazananının partiye gönül veren herkesin olduğunu, gece gündüz demeden yan yana omuz omuza ve kurulan Cumhur ittifakına destek olan tüm vatandaşların olduğunu ve en önemlisi bu ittifakın ülkemizin bekası için olduğunu her ortamda vurgulayan MHP(li tüm kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçimin asıl kazananı sizlersiniz. Bugün sizlerin heyecanlı olduğunu biliyorum, ama sizlerinde bildiği gibi hem net sonuçları elimize alalım hem de şehidimize saygımızı gösterelim. Önümüzdeki günlerde mazbatamızı alıp coşkumuzu doyasıya yaşayacağız” dedi.

 

 MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ise “31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerini alnımızın akıyla tamamladık. Bizleri canı gönülden destekleyen, gece gündüz bizimle yol yürüyen bütün arkadaşlarımıza, partililerimize, gönüldeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kazanılan bu zafer hepimizindir, zafer inananlarındır. Artık şehrimizi birlik ve kardeşlik içinde yöneteceğiz, güzelleştireceğiz, hak ettiği noktaya getireceğiz.” dedi.

 

HEPİNİZE BANA GÜVENOYU VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Son olarak ise alkışlar eşliğinde söz alan Başkanı Mücahit Aktan,

Bu seçimin kazananının Silifkeli olduğunu belirterek, “Sizlerin desteği ile seçilmenin gururunu yaşıyorum. Bana verdiğiniz güvenoyu Silifkemiz’in geleceğine verilen oydur. 

Şundan kimsenin endişesi olmasın, mazbatamızı aldıktan sonra parti rozetlerimizi çıkartıp meclis üyelerimiz ile birlikte Silifke’yi daha güzel yerlere taşımak için çalışacağız. Böylesine anlamlı bir yarışı zaferle taçlandıran ve buraya gelerek mutluluğumuza ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36