Silifke’de AK Parti ile MHP el ele verdi

Silifke’de AK Parti ile MHP el ele verdi

Silifke’de AK Parti ile MHP el ele verdi

 

 

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve beraberindeki heyet, AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin MHP ve AK Parti arasındaki Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de işbirliği şeklinde devam ettiğini açıklamalarının ardından ittifaka Mersin ve Silifke teşkilatlarından destek geldi.  AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ile bir araya gelerek ittifak çalışmalarına başladı.

'15 Temmuz gecesi yan yanaydık, Cumhur İttifakıyla taçlandırdık, Ortak karar, doğru tercih diyerek yola devam ediyoruz’ diyerek yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti ilçe Bakanı Mustafa Çetin,” Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’nin değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 24 Haziran sürecinde bir Cumhur İttifakı başladı. Biz de 24 Haziran'da Silifke’de bunun en güzel örneğini yaşadık. Genel başkanlarımızın da söylediği üzere bu ittifak seçim ittifakı değildir. Bu ittifak milletin bekası için, geleceği için, memleketin hayrı için uzun vadede kurulmuş bir ittifaktır. Önce memleket, önce millet, önce beka dedik. Bu millet için MHP ile AK Parti güzel bir ittifak kurdu. Dün Cumhurbaşkanımızın da söylemiş olduğu üzere bu ittifak pazara kadar değil mezara kadardır” dedi.

Başkan Çetin, “Cumhur İttifakı Adaylarımız Mersin Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız  Hamit Tuna ve Silifke Belediye Başkan Adayımız Mücahit Aktan ile Mersinde ve Silifke'de hep birlikte tarihi başarıya imza atacağız.Birlikte Başaracağız’ dedi.

 “Türkiye Cumhuriyeti'ne sevdalı iki lider”

MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ise konuşmasında “ Memleketimizin geleceği için ortak bir noktada buluştuk. Gayet güzel oldu. Burada isimlerin hiç önemi yok. Kimin nerede olduğunun da önemi yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin olduğu yer bizim beka dediğimiz yerdir. Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyada, bugün gelişen ve geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.  Sonuçta bize verilen bu görevi, bu yetkiyi en iyi şekilde vatandaşımıza, Mersinimize, Silifkemiz’e yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Nogay’a  Cumhur İttifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, Seçim Komite Bașkanı Kadir Ural, MHP Silifke Belediye Başkan aday adayları  Yahya Yılmaz, Eyüp Arslan,  Şaban Kaya, Ali Alptekin ve Kadın Kolları Başkan vekili Sezen Öztürk ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı  Meltem Parlar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36