SİYASETLE MAGAZİNİ AYIRMAK LAZIM

SİYASETLE MAGAZİNİ AYIRMAK LAZIM

SİYASETLE MAGAZİNİ AYIRMAK LAZIM

  

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin Sessizliğini Bozdu

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

“İcraatlarımızı hazmedemeyenler sadece laf üretiyorlar”

Mersin’in Silifke İlçesinde CHP Silifke İlçe Başkanının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidar partisinin Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’e yönelik basın açıklamalarında bulunduğu ve bu açıklamalardan ağır eleştirmelere maruz kaldığını iddia eden Başkan Çetin sessizliğini bozdu.

 

Çetin, “Onlar konuşur biz yaparız durmak yok yola devam”“Birileri laf üretir biz ise iş üretiriz”

 

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Silifke’de yerel basında CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ın açıklamaları ve iddialarına istinaden,  gerçekleştirdiğimiz incelemelerde bir kez daha gördük ki ana muhalefet partisi CHP’nin yerel yönetim,  kentleşme gibi konularda çok zayıf ve bilgi sahibi olmadıklarına şahit olduk. “Onlar konuşur biz yaparız durmak yok yola devam” dedi.

 

AÇIKLAMALAR HADDİNİ VE YERİNİ BİLMEZLİKTİR

Çetin, “Halkımızın CHP zihniyetli yerel yönetim anlayışından yıllar öncesinde neden vazgeçtiği ve uzak duruşunu, AK Parti’nin işinin ehli kadrolarına her seçim dönemi verdiği desteğin haklılığını, sağ olsun CHP Silifke İlçe Başkanının açıklamaları bir kez daha BİZLERİ DOĞRULAMIŞTIR. Milletimiz yerel yönetimde “Halka hizmet Hakk’a ibadettir” İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışını ziyadesiyle AK Partili Belediyelerde hissetmektedir. AK Partili Belediyelerde özellikle insan sağlığı ve çevre öncelikli konulardır. CEHAPE zihniyetinin Belediyecilik anlayışında kentleşme, altyapı, çevre, yol gibi yatırımlarda bilgi birikimleri de, hizmet anlayışı da bulunmamaktadır. 2.5 Senelik yerel iktidarınızda iki park bir iki kaldırım ve 5 adet heykelinizden başka elle tutulur bir icraatınızı maalesef Silifke halkı göremedi Özellikle Yerel Yönetimler ve Vatandaşlarımıza hizmet, çevre yatırımı gibi konularda bu kapıdan ekmek çıkmaz diyerek kendilerine tavsiyede bulunuyoruz” dedi.

 

SİLİFKE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAKTIR

Çetin, “CHP İlçe Başkanının şahsıma ve Partimize yönelik yoğun eleştirisinin gerçek sebebi Türkiye genelinde olduğu gibi Silifke’de de AK Parti’nin inanılmaz yükselişi ve vatandaşlarımızın AK Parti’ye gösterdiği ilgi ve alakadır. Silifke CHP’de bir panik havası hakimdir. Panik havası CHP İlçe Başkanını korkutmuş bu tür mesnetsiz açıklamalar yapmaya itmiştir. Korkunun ecele faydası yok. Silifke AK Parti Belediyeciliği ile tanışacaktır” dedi.

 

SİLİFKE 14 YILLIK AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE ÇOK BÜYÜK HİZMETLER ALMIŞTIR

‘Şimdi bol keseden atarak Silifke gündemini farklı yerlere çeken CHP İlçe Başkanına Yapmış olduğumuz ve yapımı devam eden hizmetlerimizle ilgili bilgiler vermek istiyorum” diyen Çetin, “Köylerde yaşayan gidiş geliş konusunda zorluk yaşayan tüm Lise öğrencilerimiz bu eğitim öğretim döneminde Devletimizin temin ve inşa ettiği yurtlarda kalmaktadırlar. Artık lise öğrencilerimiz taşımalı sistemde 4-5 saat yollarda rezil olmuyorlar. Ayrıca engelli öğrencilerimiz  için yeni 12 derslikli özel eğitimi okulu yapıyoruz. Mersin-Antalya Yolu (Akdeniz Sahil Yolu) yapımı devam etmektedir. Silifke-Mut Yolu yapımı, Silifke-Gülnar Yolu yapımı, Silifke-Kırobası-Karaman Yolu yapımı devam etmektedir. Aksıfat Barajının yüzde 62’lik kısmı tamamlandı, yapımı devam etmektedir. Silifke Kıca Gölet Ve Sulama Şebekesi Tamamlandı. Silifke-İmambekirli Göletine Başlandı. Silifke Bahçederesi Göletinin İhalesi yapıldı. Silifke-Evkaf Çiftliği Göletinin ihalesi yapıldı. Silifke Avşar Deresi Islahı, Silifke Ovacık Turizm Merkezinin ihalesi yapıldı.  Silifke Narlıkuyu-Akyar turizme kazandırılması çalışmaları devam ediyor. Silifke Kalesi Restorasyonu için 800 bin TL gönderildi. Silifke Taşucu Eğitim Tesisinin Yurt-Kur’a Devri konusu görüşülüyor. Silifke Fen Lisemizi 120 öğrenci ile eğitim öğretime açtık. Narlıkuyu İlk ve Ortaokulun Tamir Tadilatını gerçekleştirdik.  Silifke Stad Işıklandırması konusunda ödenek geldi ihale yapılacak. Silifkesporun başarıları hepimizin başarısıdır taraftarları futbolcuları ve yöneticileri ile hepimizindir. Sonuçta Silifkebelediyespor Silifke ce ha pe spor değil Bu yüzden sporu siyasete malzeme yapmayalım lütfen . Halk oyunları birincilikleri ni partinize mal etmeniz ise sadece komik bir iddiadır. Silifke halk oyunlarının farklı belediye başkanlıkları zamanında Türkiye hatta dünya şampiyonlukları vardır ve tüm Silifke halkınındır.Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Eski Silifke Devlet Hastanesi Yerine Butik Hastane Yapımı için gerekli yerlere iletildi 2017 programına dahil edilecek” dedi.                                         

 SİYASİ ETİĞE UYGUN OLMAYAN YAKIŞIKSIZ AÇIKLAMALARINI ESEFLE KINIYORUM

“Siyasi etiğe uygun olmayan yakışıksız açıklamalarını esefle kınıyorum” Çetin, “Hükümetimizin 14 yılda yaptığı icraatlar ortadadır. Türkiye’nin durumu 14 yıl öncesine göre milli gelirin nasıl artığı, kendi savunma sanayini kurduğu, Türkiye’yi duble yollarla, köprü ve tünellerle ördüğü, hızlı trenlerle şehirleri nasıl yakınlaştırdığı, havaalanlarının neredeyse tüm illerde yapıldığını, ihracatımızın nasıl patladığını kalkınmanın kırsal kesimden başlayarak tüm Türkiye’ye nasıl yayıldığını, tüm illerdeki hastanelerin nasıl yenilenip modern hale geldiğini, sosyal politikalarımız ile yaşlı, yatalak hasta ve kimsesizler için yaptıklarımız ortada tüm bu AK Parti icraatlarını halkınız biliyor ve yaşıyor zaten bu yüzden halkın büyük teveccühü ile 14 yıldır iktidardayız. Biz Silifke için kalkınma için halkın yararına olan tüm hizmetlerin yapılmasını destekliyoruz. Yalnız bu desteğimiz siyasi malzeme olarak kullanılacaksa buna da karşıyız. Kabul edin CHP belediyesi diğer partilerin desteğine rağmen icraatlarını eline yüzüne bulaştırmıştır. Buda gösteriyor ki Silifke’nin AK Partinin Belediyecilik anlayışı ile tanışma zamanı geldi. Allahın izni ile ilk yerel seçimlerde Silifke Ak parti belediyeciliği ile tanışacak gerçek hizmet ile buluşacak” dedi.

“ATATÜRK BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ KİŞİLİKTİR”

Çetin, “Ulu Önder Atatürk; AK Parti için, milletimiz ve Türkiye Cumhuriyeti için vazgeçilmez bir kişiliktir ve değerdir. Bu tür bir suçlama asla kabul edilemez, zira sözü edilen suç memleketin temellerine dinamit koymaktır ve bu durum Türk ceza kanunuyla ve milletimizin vicdanında koruma altındadır. Hiçbir siyasi hareket bu memleketteki Atatürk sevgisine ve değerlerine saldırarak 14 yıl boyunca iktidarda kalamaz ve her girdiği seçimde oyunu arttıramaz. AK parti sözde değil gerçekte Atatürk’e ve onun koyduğu hedeflere sahip çıkıyor. Biz belki iki lafımızın başında Atatürk’ü anmıyoruz, onun üzerinden siyasi rant devşirmiyoruz ama AK parti kadroları milletimizin hak ettiği Atatürk’ün hedef koyduğu muhasır medeniyet seviyesine ulaşmak için var gücüyle çalışıyor” dedi.

SİYASETLE MAGAZİNİ AYIRMAK LAZIM

Çetin, “Siyasetle magazini ayırmak lazım. CHP’nin genel başkanı dururken Cumhurbaşkanımızı, AK Parti genel başkanımızı, başbakanımızı, CHP’nin 957 ilçe başkanından birisinin eleştirmesi haddini ve yerini bilmezliktir, bir diğer yandan da kendi genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır. Ancak acılar üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışmak maalesef CHP’nin kötü bir alışkanlığı. Haddini ve yerini bilmezlik; CHP ilçe başkanının siyaset kültürüne damgasını vurmuş gözüküyor” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36