Vekil Özkan’dan teşekkür ziyareti

24 Haziran seçim sonuçlarının ardından AK Parti Mersin Milletvekilliğine seçilen Hacı Özkan’dan teşekkür ziyaretleri sürüyor.

Vekil Özkan’dan teşekkür ziyareti
Bu kapsamda AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı'nın ziyaret ederek seçim sürecinde özveriyle çalışan ve destek veren teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın teşekkür ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve teşkilat üyeleri tam kadro hazır bulundu.

Vekil Hacı Özkan’ın ziyaretinde konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Milletvekili Hacı Özkan’ı tebrik ederek, başarı diledi. AK Parti Silifke Teşkilatı olarak daha önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman Mersin Milletvekillerinin yanında olacaklarının mesajını veren Çetin, hizmet davasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

AK Parti’nin milletin çimentosu ve birleştirici bir unsuru olduğuna dikkat çeken Çetin, halka hizmet etmeye devam edeceklerine vurgu yaptı. Çetin, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başta ilçe teşkilatımız olmak üzere, tüm Silifke'de ilçemize hizmet adına birlik ve beraberliğimizin daim olması adına yola çıktık. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştirdik. Ayrıştırmayı değil birleştirmeyi hedef aldık. Çünkü Silifke hepimizin. Teşkilat olarak,  tüm kurumlarımızla çok iyi diyaloglar halindeyiz. Biz görevimizi hakkıyla ve layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.

 

Seçim süreci çalışmalarında bu birlik ve beraberliğimizi örnek bir şekilde sağladık ve başarılı olduk. Bu sadece AK Parti İlçe Teşkilatı'nın değil birlik ve beraberliğimizin başarısıdır. Biz seçimi AK Parti İlçe Teşkilatımızın her bir üyesi ile birlikte kazandık. Başarımızdaki ilk gücümüz tek bir yumruk halinde çalışmamızdır. Dolayısıyla birlik için, istikrar için güçlü bir Türkiye ve Silifke için var gücümüzle çalışmaya,  dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Bu böyle bilinsin. Önümüzde yerel seçimler var. Genel seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti İlçe Başkanı olarak ilk görevim birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek olacak. El birliği ile İnşallah AK Belediyeciliği Silifke için kazanacağız. Çünkü bizim birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bir ve beraber olduğumuz sürece ilçemize getiremeyeceğimiz hizmet kalmayacaktır” dedi.

 

AK Parti İlçe Teşkilatı'na ve Silifkelilere güçlü desteklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da , “Son derece demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerde ilçe halkımız sandıkta son sözünü söyleyerek, ilk Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçti. Silifkeliler  tercihini bir kez daha istikrardan yana kullandı. Bizler de bu güveni boşa çıkarmayacak ve Silifke için ne gerekiyorsa elimizden geleni ortaya sunacağız.” dedi.

Özkan, şöyle devam etti: “Halk iradesinin çok geniş bir yüksek katılım oranıyla, büyük bir demokratik olgunluk içerisinde seçimi gerçekleştirmesi bizlere bir kez daha gösterdi ki, ülkemiz sağlam ve güçlü demokrasi yapısıyla tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir. Milletimiz sandıkta son sözünü söyleyerek, 16 Nisan'da "Evet" dediği yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanını ve Milletvekillerini seçti. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 26 milyonun üzerinde bir oyla ilk turda seçildi. Cumhur İttifakı da aynı şekilde, 26 milyonun üzerinde bir tercihle parlamentoda çoğunluğu sağladı. Türkiye, seçimler sonrası yeni bir döneme girdi. “Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet” ile “Güçlü ve İstikrarlı Türkiye” yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 24 Haziran'da sandığa giderek demokrasi örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36