Vekil Tezcan’dan Başkan Çetin’e tam destek

AK Parti Genel Merkez tarafından Silifke İlçe Başkanlığına atanan ve dün yapılan görkemli bir törenle görevi devralan Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, bugün esnaf gezisi yaparak çalışmalarına hızlı başladı.

Vekil Tezcan’dan Başkan Çetin’e tam destek

Partinin tabanından tavanına kadar herkesin desteğini arkasına alarak yeni görevini yürütme heyecanı içinde olan Başkan Çetin’i hem tebrik etmek hem de destek vermek için Silifke’ye gelen Milletvekili Doc. Dr Yılmaz Tezcan biz dizi ziyaretler yaptı.

Cuma namazını Zeytinli Camiinde kıldıktan sonra esnaf gezisi yapan Milletvekili Tezcan ve İlçe Başkanı Çetin’e partinin bütün kademelerinde görevliler yalnız bırakmazken, AK Parti gönüllüleri de esnaf gezisine destek verdi.

Esnaf Gezisinde kahvehaneden, eczaneye, lokantadan simitçiye kadar herkesimin yanına giderek tek tek hal hatır soran Milletvekili Tezcan ve İlçe Başkanı Çetin halkın sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

 Bazı vatandaşlar milletvekiline sağlık durumunu anlatıp yardım istedi, bazıları da okulu bitiren oğluna iş talep etti. Yeni ilçe başkanlığı konusunda partinin kurulduğu günden bu yana partinin her kademesinde görev alan bir ismi ilçe başkanı olarak atanmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten partili vatandaşlar,  “Yapılan seçim oldukça isabetli bir karar olmuş. Umarız partimizi Silifke’de hak ettiği noktaya getirilmesine önderlik edecek. Küskünlük, dargınlık senin adamın benim adamın devri kapanacak. Biz bu seçimde küslük istemiyoruz” diyerek birlik beraberlik istediklerini dile getirdiler.

İlçe Başkanı Mustafa Çetin’e destek vermek ve Silifke’de birlik beraberliğin devam etmesinin sürdürmesi dileğinde bulunan Milletvekili Tezcan, “Yeni atanan İlçe Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Bizler eminiz ki ak kadromuz Silifke’de birçok işi başaracaktır. Bizlerden talep edecekler bizlerde hizmetin Silifke’ye getirilmesi konusunda konunu takipçisi ve iyi bir köprü görevi üstleneceğiz. Bu anlamda hepimiz hizmet etmek için buradayız” dedi.

Celal Bayar Caddesi ve Göksu Mahallesi anıt civarındaki esnafı vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Tezcan ardından ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ..   www.facebook.com/media/set/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36