Yahya Yılmaz Ankara”da

Yahya Yılmaz Ankara”da

Yahya Yılmaz Ankara”da

 

MHP Silifke Belediye Bakan aday Adayı İş Adamı ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, MHP Genel Merkeze giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli”yi ziyaret etti.

Makamında Aday Yılmaz ve eşi Melda Yılmaz”ı kabul eden Bahçeli”ye  bir süre Aday Adaylık hakkında bilgi veren Aday Yılmaz, Bir Silifke sevdalısı olarak  Silifke”ye hizmet etmek konusundaki düşüncelerini paylaştığını söyledi.

Gazetemize Ankara ziyareti hakkında bilgi veren Aday adayı Yılmaz, “ Bir Silifke sevdalısı olarak, dualarla çıktığımız bu kutlu yolda, MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret ederek hayır dualarını ve iyi dilek ve temennilerini aldık. Rabbim çıktığım bu kutlu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

 Genel Başkanı Devlet Bahçeli”ye yaptığı ziyaretin ardından MHP Grup toplantısına da bizzat katılma şansı yakaladığını belirten Aday adayı Yılmaz, “Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli”yi yakından dinleme şansına sahip olduk. Bilgi birikimlerinden ve aydın görüşlerinden faydalandık. Ziyaretlerimiz sona erdi en kısa zamanda memleketim Silifke”ye dönerek saha çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36