Aysal'a dayak şoku!

Bebek'in gözde mekanı Lucca'da yumruklar konuştu. Ünal Aysal'ın damadı Mehmet Kırklar, Berkan Emiroğlu'na küfretti. Sosyetik işadamı da Kırklar'ın burnunu kırdı

Aysal'a dayak şoku!
 Sosyete dünyası bu kavgayla çalkalanıyor! Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın damadı Mehmet Kırklar, 28 Ekim Salı akşamı eşi Ceyla Aysal ve yakın dostları Berkan Emiroğlu ile Bebek'in popüler mekanı Lucca'da buluştu.

Kalabalık bir arkadaş gruplarıyla aynı masada sohbet eden Kırklar ile Emiroğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde bir anda sözlü olarak tartışmaya başladı. İkilinin arkadaşları tartışmayı büyümeden engelledi. Fakat geç saatlere kadar Lucca'da oturup alkol olan Aysal'ın damadı, mekandan çıkarken Berkan Emiroğlu'na yüksek sesle küfretmeye başladı. Lucca'daki müşterilerin şaşkın bakışlarını umursamayan Mehmet Kırklar, küfretmeye devam edince Emiroğlu çileden çıktı. Yakın arkadaşının küfürlerine yumrukla karşılık veren Berkan Emiroğlu'nun bu hareketi, Lucca'yı bir anda karıştırdı. Ceyla Aysal'ın çığlıkları üzerine garsonlar ve müşteriler zor da olsa ikiliyi ayırdı.

Kavga sonucunda burnu kırılan Mehmet Kırklar, eşi Aysal tarafından hemen en yakındaki hastanenin acil servisine götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79