Başkan Dölek,"Federasyon Kulüplere Yardımcı Olmalı"

Silifke Belediyespor Kulübü lige katılım bedeli ve transfer tescil ücretlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından indirime gitmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Dölek,"Federasyon Kulüplere Yardımcı Olmalı"

  Silifke Belediyespor Kulübü lige katılım bedeli ve transfer tescil ücretlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından indirime gitmesi gerektiğini belirtti.

Covid 19 nedeniyle spor kulüplerinin sıkıntı yaşadığını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,"Geçtiğimiz sezon Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Kulüplerinden lige katılım bedeli olarak 22 bin TL ve transfer ücreti olarak futbolcu başı 100 TL aldı. Türkiye Futbol Federasyonu bu sezonu feda yılı ilan ederek taşın altına altına elini sokması gerekiyor. Bu bedeller en azından yarı yarıya indirilebilir. Biz Belediye destekli bir takımız, belediyeden destek alıyoruz. Sponsor Amatör Kulüpler için olmazsa olmaz. Pandemiden dolayı sponsorların iş yerlerinin iş hacimleri, kazançları azaldı. Sponsor bulmakta sıkıntı çekiyoruz ama yine de takımımıza maddi manevi destek veren iş insanlarına, Silifkelilere çok teşekkür ediyorum." dedi.

SİLİFKE TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

Bu sezon Bölgesel Amatörde mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, başarılı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Silifke Belediyespor iç transferde orta sahada görev yapan Özcan Özdemir ile anlaşırken, dış transferde Güzeltepespor, Atakum Belediyespor, geçen sezon Dersimspor forması giyen sol bek Anıl Ediz, Gebzespor, Beylerbeyispor, Derince Spor A.Ş., Çayırovaspor, Çarşambaspor, Uşak Belediyespor, Anamur Belediyespor, Kozlu Belediyespor, Talasgücü Belediyespor, Mut İdman Yurdu, geçen sezon Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor forması giyen stoper Özkan Tan, Çukurova İdman Yurduspor, Çiftlik Adinosspor, Gülnarspor, Toroslar Belediyespor geçen sezon Kapadokya Göremespor forması giyen sol bek İbrahim Halil Şimşek ile anlaştı.

Yönetim Kurulu olarak bütçelerine uygun transferler yaptıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Takımımızın eksik bölgelerine transferlerimiz devam ediyor. İnşallah Silifkemize yakışan bir takım kurup başarılı olmak istiyoruz. İnşallah yeni transferlerimizde takıma uyum sağlayıp başarılı olur. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Silifke Belediyespor şimdiye kadar  iç transferde Suat Beliktaş, Arda Kılıç, Hacı Ali Geser, Mustafa Köseoğlu, İbrahim Gök, Oğuzhan Deveci ve Mehmet Şıralı ile anlaşırken, dış transferde 1957 Ünye Spor forması giyen sağ bek Emin Arı, Sorgun Belediyespor forması giyen forvet Ertuğrul Yalman, Anadolu Üniversitesi forması giyen stoper Oğuzhan Kolak, Bucak Belediye Oğuzhanspor forması giyen kaleci Osman Boz, Lüleburgazspor forması giyen kaleci Murat Ayaz, Didimspor'dan orta sahada görev yapan Hamit Ekiz, Seyhan Belediyespor forması giyen Sol Açık Serbay Can, Konya Ereğlispor forması giyen orta sahada görev yapan Mustafa Baştin, Kapadokya Göremespor forması giyen sol bek İbrahim Halil Şimşek ile anlaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36