Basketbolcu Esra Ural Dünya Evine Girdi

Basketbolcu Esra Ural Dünya Evine Girdi

Basketbolcu Esra Ural Dünya Evine Girdi

 

 

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Esra Ural, beden eğitimi öğretmeni Veysel Topuz ile hayatını birleştirdi.

 

 İlçedeki Bahçesaray Düğün Salonu'nda yapılan tören Silifke Halk Oyunları ekibi gösterisi ile başladı. Ardından düğüne katılanlar genç çiftin bu özel günlerini ve mutluğunu paylaştılar.

Dans edip halayların çekildiği düğünde eğlenceli anlar yaşandı.

 Düğünü farklı kılan genç çift, düğün pastası yerine Mersin'in dünyaca ünlü tatlısı olan cezerye kesmeleri oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan başarılı basketbolcu, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

 

 Düğünde gelin ve damadın aileleri ile yakınlarının yanı sıra TBMM Eski Başkan Vekili Sadık Yakut,  Silifke Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Begün Dalgalar, Tuğçe Canıtez, Pelin Bilgiç, Sinem Ateş, Aysun Yararbaş, Nazlı Bircan Gökdemir, Tuğçe Murat, Selen Tatlıdede, Gamze Takmaz ve Ayşegül Günay  katıldı.

Genç çiftin mutluluğuna ortak olan aile ve yakınları da, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi,





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36