CHP’li gençlik futbol turnuvası düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvası tüm hızıyla sürüyor. Turnuvanın ilk karşılaşması CHP Gençlik Spor ile Kaybedenler kulübü arasında oynandı.

CHP’li gençlik futbol turnuvası düzenledi

 Turnuvanın açılışına katılan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve Başkan Yardımcısı Ersin Servi, turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dileyerek, oyuncuları tek tek tebrik etti.

Turnuvanın ilk karşılaşması Kaybedenler Kulübü ve CHP Gençlik arasında oynanırken 27 Mart Pazar Günü saat 18.00’da Silifke Devlet Hastanesi-A Takımı spor, saat 19.00’da Silifke Bel. Garaj-Akçakılspor, saat 23.00’da 6 pas Say spor-Kulüp Arena arasında, 28 Mart Pazartesi günü saat 18.00’da Silifke Bel. U19-Akgençlikspor, saat 23.00’da Bahçeköyüspor-Fırtına spor, 29 Mart Salı günü saat 18:00’da Real Wariors-Silifke Mtipispor, saat 23.00’da Devrimciler spor-Göksu Spor, 30 Mart Çarşamba Günü saat 18.00’da Tepe Toros Gençlikspor-Taşucu Myo spor, saat 23.00’da Silifke Bilbao Kulübü-Atakentspor arasında oynanacak.

Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür eden CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Arslan, “CHP Gençlik Kolları olarak sosyal etkinliklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Hepimizin güzel bir vakit geçirmesi ve sosyal bir aktivitede yer almamızı sağlamak için halı saha futbol turnuvası düzenleyerek, gençlerimizi ve futbol severlerimizi bir araya getirdik.

Kışın salonlarda ve yazın açık havada tertiplediğimiz bu etkinlikler ile gençleri hem spora alıştırıyor hem de bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlıyoruz. Gençlere sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımını sağlıyoruz. Düzenlediğimiz bu turnuvalara katılım yoğun oldu. Önümüzdeki süreçte daha kapsamlı ve geniş katılımlı turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz. Katkı sunan sponsorlarımıza, takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyor, turnuvalarda başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36