EN BÜYÜK HEDEFİMİZ SİLİFKESPORA SPOR RUHUNU TAŞIYAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ SİLİFKESPORA SPOR RUHUNU TAŞIYAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ SİLİFKESPORA SPOR RUHUNU TAŞIYAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

Medcem Silifke Belediyespor’da 2019-2020 sezonunda altyapıda görev yapacak olan antrenörler çalışmalarına başlarken, geleceğin yıldızlarını yetiştiriyorlar.

 Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri Silifke 6 Pas halı saha da antrenmanlar devam ederken, antrenmanları genç yeteneklerin aileleri de takip ediyor. Medcem Silifke Belediyespor’da yeni yapılanma ile birlikte A takım Muzaffer Tozlu’ya emanet edilirken, U7 – U11 Fatih Sayım – Ufuk Topaloğlu’na, U12 – U13 – U14 Celal Arı’ya, U15 – U16 Ömer Alpaslan Eldere – Samet Tösten’e, U17 Muhittin Akan – Salim Duman’a, U19 Yıldırım Örs – Salim Duman’a emanet edildi. Dölek, “EN BÜYÜK HEDEFİMİZ SİLİFKESPORA SPOR  RUHUNU TAŞIYAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK” Medcem Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek yaptığı açıklamada “Silifke’nin çok değerli bir futbolcu yetiştirme potansiyeli bulunuyor. Mersin’in en büyük potansiyeline sahip futbolcu tarlasını verimli hale getirmek için ciddi projeler üreteceğiz. Altyapıya ve tesisleşmeye büyük önem vereceğiz ve bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Ayrıca kişilikli, karakterli, manevi değerlere önem veren, sevgi de saygı da kusur etmeyen, Silifkesporluluk ruhunu taşıyan futbolcular yetiştirmek için altyapı hocalarımızla sıkı şekilde çalışacağız. . Her türlü emeklerini Silifkesporlu gençlerimiz için harcayacak olan hocalarımın hepsine çok teşekkür ederim. Cumartesi ve Pazar günleri antrenmanlarımız devam ediyor. Takımımız alt yapısında oynamak isteyen gençleri hafta sonları 6 Pas halı sahaya bekliyoruz. Silifke Belediyespor altyapısı çalışmalarımızla daha iyi yerlerde olacak. İleri ki zamanlarda Silifke Belediyespor patentli oyuncuları farklı liglerde, farklı platformlarda görmek bizlere mutluluk ve gurur verir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36