Gençler'e farklı tarife.7-0

Medcem Silifke Belediyespor, 17. hafta maçında Mersin deplasmanında karşılaştığı Mersin Gençlerbirliğini 7-0 yenerken, 46 puanla liderliğini sürdürdü.

Gençler'e farklı tarife.7-0

B.A.L. yolunda dolu dizgin ve emin adımlarla yürüyen Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, Tufan Esin, İbrahim Erdem, İbrahim Can Direybetoğulları, Burak Bilgen, Mehmet Kelleözü, Yusuf Eser, Mehmet Şıralı, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

Medcem Silifke Belediyespor’un ilk Yarıda ve ikinci yarıda da üstün oynadığı ve çok soğuk bir havada oynanan karşılaşma da Medcem Silifke Belediyespor’un gollerini 20.dakika ve 35.dakikada Mehmet Kelleözü, 57.dakika ve 70.dakikada Yusuf Eser (Çarli), 55.dakikada Mehmet Şıralı(P), 75.dakikada Tugay Şahin, 85.dakikada Malik Sercan Gök attı.

PAZAR GÜNÜ TOROSLAR BELEDİYESPOR GELİYOR.

Medcem Silifke Belediyespor’un 46 puanla lider olduğu grupta 2.sırada bulunan Toroslar Belediyespor Pazar günü Silifke Şehir Stadına gelirken, karşılaşmanın oldukca çekişmeli geçmesi bekleniyor. Medcem Silifke Belediyespor, yendiği taktirde puan farkını 5’e çıkaracak ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım atacak.

TARAFTARLARIMIZI PAZAR GÜNÜ SİLİFKE ŞEHİR STADINA BEKLİYORUZ.

Mersin Gençlerbirliği maçından farklı galip geldikleri için sevinçli olduğunu belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Deplasmanda galip gelmek güzel.Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Pazar günü Toroslar Belediyespor ile oynayacağız. Torosları da kendi saha ve seyircimiz önünde taraftarlarımızın desteği ile yeneceğiz ve puan farkını açacağız. Pazar günü tüm Silifkelileri, taraftalarımızı Silifke Şehir Stadına saat 14:00’daki maçımıza bekliyoruz.”dedi.

Bal yolunda bir engeli daha aştıklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Her maçımıza galibiyet ve 3 puan için çıkıyoruz. Mersin Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrıldık. İnşallah Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynayacağımız Toroslar Belediyespor maçını da kazanacağız liderliğimizi sürdüreceğiz.Pazar günü Saat 14:00’da oynayacağımız Toroslar Belediyespor maçına Silifkelileri taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah birlik beraberlik içerisinde Şampiyon olup Bal’a çıkacağız”dedi.

 

Karşılaşmayı Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes ve taraftarlar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36